Kanal7'nin en ilgi çekenlerini siz de izleyin

Kanal7'de yayınlanan program, dizi film ve programların önemli kısımlarını izle7.com adresinden izleyebilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Kanal7'nin en ilgi çekenlerini siz de izleyin
Kanal7'nin en ilgi çekenlerini siz de izleyin
GİRİŞ 03.01.2014 22:27 GÜNCELLEME 03.01.2014 22:27

İslam'da bedduanın yeri

Türkan Kaya'nın sunduğu Ülke'de Bu Gece'de günün gelişmelerinin yanı sıra, program konuğu Psikiyatr Nusret Kaya ile Beynin Sırları konusu konuşuldu. Muhsin Bay'ın hazırlayıp sunduğu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın sohbetiyle katıldığı 'Cuma Sohbetleri' bedduaya değindi. Hafta içi her gün Kanal 7'de yayınlanan sevilen dizi 'Hayat Dediğin - Cevdet ile Süleyman' bölümüyle ekranlardaydı.

BEYNİMİZ NASIL ÇALIŞIYOR?

Türkan Kaya'nın sunduğu Ülke'de Bu Gece'de program konuğu Psikiyatr Nusret Kaya ile Beynin Sırları konusu konuşuldu. Beynin bilindiği üzere sadece üst kısımdan oluşmadığını alt kısmı olduğunu ve bir kuyruğa (omurilik) sahip olduğunu söyleyen Kaya, insanoğlunun bebeklik dönemlerinde, uyku esnasında, narkoz alındığında insanın kullanamadığı üst beyin yerine alt beyin ve kuyruğun hiçbir insanoğlunun yaratamayacağı mükemmeliyette bir bilgisayar gibi her şeyi kaydettiğini ifade etti.

02 Aralık tarihli Ülke'de Bu Gece programını izlemek için TIKLAYIN

BEDDUA DEĞİL DUA GEREK!

Cuma günlerinin manevi atmosferini ekrana taşıyan Cuma Sohbetleri'nde bu bölüm, seyircilerden gelen 'Dinde bedduanın yeri nedir?' sorusuna emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan şu şekilde yanıt verdi; "Allah, zulme maruz kalmadıkça çirkin sözün açıkça söylenmesini sevmez' ayeti var. Sonradan Müslüman olan Tufeyl İbn Amr, Peygamber Efendimize gelip kendisi gibi Müslüman olmayanlara beddua etmesini isteyince Peygamber Efendimiz ellerini açıyor ve o insanların hidayete ermelerini istiyor." Hz. Muhammed'in "Ben insanların helakına değil ıslahına memurum" sözlerini de hatırlatan Nursaçan, İslam'da bedduanın yeri olmadığını belirtti.

03 Ocak tarihli Cuma Sohbetleri programını izlemek için TIKLAYIN

HAYAT DEDİĞİN

Konularını yaşamın içinden hikayelerin oluşturduğu, hayatın ibret veren yönlerinin seyirciyle buluştuğu, Kanal7'nin sevilen dizisi 'Hayat Dediğin', yine beğeniyle izlenen 'Cevdet ile Süleyman' bölümüyle ekranlardaydı.

'Hayat Dediğin - Cevdet ile Süleyman' bölümünü izlemek için TIKLAYIN

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı