Paralel Devlet'e operasyon geliyor!

Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı'nda bu bölüm Turgay Güler'in konukları Nevzat Çiçek ve İbrahim Kahveci oldu. Paralel yapı iddialarının sık sık gündeme geldiği programda, Turgay Güler gündeme damga vuracak açıklamalarda bulundu.

Paralel Devlet'e operasyon geliyor!
Paralel Devlet'e operasyon geliyor!
GİRİŞ 05.02.2014 18:12 GÜNCELLEME 24.03.2014 19:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ülke TV'de Sıradışı programında ‘paralel devlete yapılacak operasyon' konuşulurken, Bıçak Sırtı programında ‘Yeniden Yargılama, Balyoz Davası ve Özel Yetkili Mahkemeler' konuşuldu. Kanal 7'de Dr. Feridun Kunak ayakkabı seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri anlatırken, Bizim Turist'te yarışmanın üçüncü gününe girildi.

28 Şubat'tan bugüne paralel yapı

Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı'nda bu bölüm Turgay Güler'in konukları Nevzat Çiçek ve İbrahim Kahveci oldu. Oldukça hararetli geçen programda Turgay Güler gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı. Paralel yapı iddialarının sık sık gündeme geldiği programda çok önemli bilgiler paylaşıldı.

4 Şubat'ta yayınlanan Sıradışı programını izlemek için tıklayın

Son gelişmelere hukuki bakış

Ersoy Dede'nin moderatörlüğüyle Ülke TV'de ekrana gelen Bıçak Sırtı programında bu bölüm ‘Yeniden Yargılama, Balyoz Davası ve Özel Yetkili Mahkemeler' konuları masaya yatırıldı. Hukukçular Rıza Saka, Mahir Işık, Cahit Özkan ve Ergenekon Davası avukatlarından Vural Ergüler ile son günlerde yaşanan gelişmelerin hukuki boyutları değerlendirildi.

4 Şubat'ta yayınlanan Bıçak Sırtı programını izlemek için tıklayın

Ayakkabı seçimine dikkat!

Sağlıkla ilgili konularda ufukları genişleten, ekranların en renkli sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show'da bu bölüm, taban çökmesi ve sağlıklı ayaklar için ayakkabı seçimi konusunda dikkat edilmesi gerekenler ekrana geldi. Ayaklardaki yürümeyi kolaylaştıran kavisin vücudun ağırlığını taşıyamama sebebiyle ortaya çıkan taban çökmesi hakkında dikkat edilmesi gerekenler, doğru ayakkabı seçimi, fazla kiloların ayak sağlığına etkileri Dr. Feridun Kunak Show'da anlatıldı.

5 Şubat'ta yayınlanan Dr. Feridun Kunak Show'u izlemek için tıklayın

Bizim Turist evlerde!

Kanal 7 ekranlarında farklı bir yarışma programı başladı; Bizim Turist… Bizim Turist, Türkiye'nin yabancı misafirleri ve misafirperver Türk ailelerinin işbirliğiyle ekrana geldi. Yarışmacı turistlerimiz bugün birlikte yaşayacakları ailelerin evlerine gittiler. Alışmakta zorlandıkları bazı durumlarla karşı karşıya kalmış olsalar da bunun üstesinden çok gelmeyi başardılar.

5 Şubat'ta yayınlanan Bizim Turist programını izlemek için tıklayın

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • isim siz 10 yıl önce Şikayet Et
    PARAlel ANANAlel anlamam.... Başbakan İN'LERİNE KADAR gireceğiz demişti .. Yapmazsa hakkım helal değil !!! YETER ARTIK MİLLETİN "DARBE, TERÖR, PARALEL, LOBİ, MASON VS.VS." İLLEGALLERDEN ÇEKTİKLERİ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz