Haber7'den rekor üstüne rekor!

Haber7'nin hızlı yükselişi devam ediyor. Haber 7, okurlarının büyük desteğiyle yakaladığı müthiş çıkışını yeni yılda da rekorlar kırarak sürdürdü.

Haber7'den rekor üstüne rekor!
Haber7'den rekor üstüne rekor!
GİRİŞ 07.02.2014 15:44 GÜNCELLEME 07.02.2014 16:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

REKORLARI HABER '7'

11 yıldır İnternet Haberciliğinin öncüsü olan Haber 7, 1 milyon 250 bin günlük tekil ziyaretçi sayısı ve 17 milyon sayfa gösterimi ile 2014 yılına tarihi bir rekorla merhaba dedi.

Alexa verilerine göre, Türkiye'deki internet haber portalları arasında 1'inci sırada görünen Haber7, ayrıca Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 10'uncu sitesi olmayı da başardı.

Bir okuyucu, ortalama 15 dakika ile Türkiye ortalamasının üzerinde Haber 7 sayfalarında geziniyordu.

Haber 7, okuyucularının ortalama sayfada kalma süresini 20 dakikaya çıkararak kırılması güç bir rekora da imza attı.

HABER7, FACEBOOK'TA YARIM MİLYONA ULAŞTI

'Bu noktada haber var' sloganı ile yayın hayatına devam eden Haber7, sosyal medyada da etkili olmaya devam ediyor. Haber 7 , dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta üye sayısını yarım milyona ulaştırdı.

Geçen yılın aynı döneminde yaklaşık 100 bin üyesi bulunan Haber 7'yi okurları bu mecrada da yalnız bırakmadı. 1 yıl gibi kısa sürede üye sayını 5'e katlayan Haber 7'nin Facebook sayfası 500 bin üyeyi buldu.

Haber 7 sayfasında; seçme haberler, son dakika haberleri, kurumsal etkinliklere ait fotoğraflar ve aynı zamanda çeşitli yarışmalar da yer almaktadır.

TWİTTER'DA 250 BİN TAKİPÇİ

Son yıllarda önemi giderek artan, aynı zamanda insanların haber almak için en çok tercih ettiği mecralardan olan Twitter'da da Haber 7'nin başarısı dikkat çekiyor. Haber 7 kısa sayılabilecek bir sürede 50 bin olan takipçi sayısını 250 bin takipçiye çıkararak üye sayısını katladı.

Gündemi belirleyen özel haberleri ile farkını ortaya koyan Haber7, 2014'te de yeni rekorlar kırma hedefiyle yoluna devam ediyor.

500.000'İNCİ ÜYE VE 250.000'İNCİ TAKİPÇİYE ÖDÜL

Yakaladığı başarı ile adından söz ettiren Haber 7, kurulduğu günden bu yana desteğini esirgemeyen okurlarını da ödüllendirmeye devam ediyor.

Bu anlayışla Haber 7, Facebook'ta 500 bininci üyesini, Twitter'da da 250 bininci takipçisini iki güzel hediye ile ödüllendirdi. Haber 7, şanslı okurlarına 'İpod' hediye etti.

 

 

YORUMLAR 7
  • maraba_657 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH. daim etsin_Hakkın,halkın,hakikatin yanında oldunuz
    Cevapla
  • ihsan bulut 10 yıl önce Şikayet Et
    yolunuz açık olsun. yolunuz açık olsun
    Cevapla
  • ersan akkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    tek tıkladığım haber sitesi.. günde en çok tıklayan ben oluyorum herhalde çüntü16 saat pc de oluyorum ve her 20 dk da bir tıklıyorum inş yakında en çok tık yapam site olursunuz başarılarınız devamını diliyorum
    Cevapla
  • ömürcan 10 yıl önce Şikayet Et
    başarıların devamı..... ve bir kaç uyarı... öncelikle başarıların devamı elbetteki birinci temennimiz. biliyoruzki kagıt gazeteciliğinden net haberciliğine doğru büyük kayış var.net haberciliğinde geçici birinciliklerdense kalıcı ikincilik çok daha iyidir. evet, net haberciliğin en büyük handikapı okuyucusuna haber okutmak için 9 takla atmaktır. bize dokuz takla atarak haber okutmayacağınızdan emin olmak dileklerimle..
    Cevapla
  • ayhandemir 10 yıl önce Şikayet Et
    düzgün haberciliğin sembolü olduğunuz için haber 7 çalışanları . tebrikler nice milyonlara inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı