Başbakan'a kaset komplosu

Arka Plan programında Fehmi Koru, kaset komplosunu değerlendirdi. Ülke TV'nin sevilen programlarından Bıçak Sırtı'nda ‘Büyük Kumpas' konuşuldu. Sıradışı'nda ise Turgay Güler, Şamil Tayyar'ı ağırladı. Dr. Feridun Kunak Show'da kanserden koruyan doğal karışım tarifi verildi. Hayat Dediğin dizi kuşağında ise beğeniyle izlenen ‘Babamın Şerefi' bölümü ekrandaydı.

Başbakan'a kaset komplosu
Başbakan'a kaset komplosu
GİRİŞ 26.02.2014 17:56 GÜNCELLEME 26.02.2014 17:56

“Montaj olduğu besbelli”

Ülke TV'nin sevilen programlarından Bıçak Sırtı'nda Ersoy Dede, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Ogan, yazar Erol Mütercimler ve gazeteci-yazar Hulki Cevizoğlu ile birlikte montaj kasetlerle kurulan 'Büyük Kumpas'ı konuştu.

25 Şubat'ta yayınlanan Bıçak Sırtı programını izlemek için tıklayın

Telekulak skandalı

Ülke TV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen programı Sıradışı'nda Turgay Güler'in konuğu AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar oldu. Güler ve Tayyar, telekulak ve montaj skandallarını, Türkiye'yi istikrarsızlaştırma çabalarını değerlendirdi.

25 Şubat'ta yayınlanan Sıradışı programını izlemek için tıklayın

Başbakan'a kaset komplosu

Kanal 7'de ekrana gelen Arka Plan'da Türkiye'nin gündemi değerlendirildi. Fehmi Koru, ülke gündeminin ilk sırasında olan telekulak skandalını ve Başbakan'a kaset komplosunu değerlendirdi.

25 Şubat'ta yayınlanan Arka Plan'ı izlemek için tıklayın

Kanserden koruyan doğal karışım

Dr. Feridun Kunak Show'da bu bölüm kilo, spor aktiviteleri, kazalar veya çeşitli hastalıklar sonucu ortaya çıkan eklem ağrılarından kurtulmanın doğal yolları anlatılırken, kanserden koruyan doğal karışım tarifi de verildi.

26 Şubat'ta yayınlanan Dr. Feridun Kunak Show programını izlemek için tıklayın

Babamın Şerefi

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen, hayata dair dersleri ve ibretlik öyküleri ile ekrana gelen Hayat Dediğin dizi kuşağında bu bölüm, bir babanın oğluyla imtihanın anlatıldığı ‘Babamın Şerefi' adlı filmle ekrana geldi.

‘Hayat Dediğin - Babamın Şerefi' bölümünü izlemek için tıklayın

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...