Nursaçan, kadının İslam'daki yeri ve önemini anlattı!

Necmettin Nursaçan'ın sohbetleriyle Cuma günlerinin manevi atmosferini ekrana taşıyan Cuma Sohbetleri'nde bu bölüm İslam'da kadın ve evlilik konuları üzerine konuşuldu.

Nursaçan, kadının İslam'daki yeri ve önemini anlattı!
Nursaçan, kadının İslam'daki yeri ve önemini anlattı!
GİRİŞ 07.03.2014 18:09 GÜNCELLEME 24.03.2014 19:10

İslam'da örnek aile modeli

Kanal 7'de Cuma Sohbetleri programında İslam'da evlilik üzerine bir sohbet gerçekleşti. Ülke TV'nin sevilen programı En Sıradışı'nda yine Savcı Sayan fırtınası esti. Kanal 7'nin Hayat Dediğin dizi kuşağında ise beğeniyle izlenen ‘Bitmeyen Dostluk' adlı bölüm ekrandaydı.

İslam'da kadın ve evlilik

Muhsin Bay'ın sunumu, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın sohbetleriyle Cuma günlerinin manevi atmosferini ekrana taşıyan Cuma Sohbetleri'nde bu bölüm İslam'da kadın ve evlilik konuları üzerine konuşulmaya devam edildi.

7 Mart'ta yayınlanan Cuma Sohbetleri programını izlemek için tıklayın

Anadolu meydanlara koşuyor

Ülke TV'nin sevilen programı En Sıradışı haftaya yine damgasını vurdu. Turgay Güler'in stüdyo konukları Hasan Öztürk, Ahmet Kekeç ve Yusuf Ziya Cömert olurken programa Ankara'dan canlı bağlantıyla katılan Savcı Sayan CHP'ye, Kılıçdaroğlu'na ve Sarıgül'e yüklendi.

6 Mart'ta yayınlanan En Sıradışı programını izlemek için tıklayın

İhanetin Bedeli

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen, hayata dair dersleri ve ibretlik öyküleri ile ekrana gelen Hayat Dediğin dizi kuşağında bu bölüm, ihanetin bedelinin anlatıldığı ‘Bitmeyen Dostluk' adlı filmle ekrana geldi.

6 Mart'ta yayınlanan Hayat Dediğin - Bitmeyen Dostluk bölümünü izlemek için tıklayın

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı