Akdoğan: Cemaat CHP'ye çalışıyor

Yalçın Akdoğan bugünkü köşesinde Cemaat'in hedefine ulaşmak için neleri yapmak istediğini kaleme aldı.

Akdoğan: Cemaat CHP'ye çalışıyor
Akdoğan: Cemaat CHP'ye çalışıyor
GİRİŞ 11.03.2014 11:06 GÜNCELLEME 11.03.2014 11:31
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'ın siyasi başdanışmanı ve AK Parti Ankara milletvekili Yalçın Akdoğan Star gazetesindeki köşesinde Paralel Örgüt'ün hedefe ulaşmak için her yolu denediğini ve hoşgörü maskesi altında her türlü kumpası yapacaklarını ve yaptıklarını yazdı.

"BUNLAR İÇİN AMACA GİDEN HER YOL MÜBAH"

İşte Akdoğan'ın o yazısı:

İslami hareketler içinde istihbarat şebekesi gibi faaliyet gösteren grupların habis ve hastalıklı bir anlayışa kaymasının çok örneği var. 'Amaca ulaşmak için her yolu mübah gören' bu yapıların temel sorunu kendisini 'hakikatin merkezinde görmesi'dir. Diğer Müslümanları ve cemaatleri bile kendi önderliğindeki dava için ayak bağı gören bu tür gruplar çok büyük haksızlıklara ve zulümlere imza atmıştır. Hem ahlaki olarak hem de psikiyatrik olarak travma üreten bu gruplar herkesin malını, canını, onurunu ve hatta imanını beşparalık edebileceklerine inanırlar. Onlar için herkes ve her şey kurban edilebilir.

"CEMAAT CHP'YE ÇALIŞIYOR"

Geçenlerde bir yazıda şöyle demiştim: "Öğrenci evlerinde kalanları bile siyasi kavganın parçası haline getirmek, bütün yapıyı CHP'nin propaganda birimi gibi çalıştırmak gerçekten büyük haksızlıktır." Son günlerde internette yayılan bazı ses kayıtlarında CHP'ye oy sağlamak için AK Parti'yi yerin dibine batıran sohbetlere şahit oluyoruz. Bunlardan birinde abi olduğu anlaşılan birisi öğrencilere ablalık yapan gruba hitap ediyor, Başbakan'ı ve ekibini yerden yere vuruyor. Bir cemaatin bu tür siyasi faaliyetler içine girmesi öncelikle ona inananların meselesidir. Ancak bu kişiler yalana, iftiraya, karalama kampanyasına başvuruyorlarsa ortada başka bir sorun vardır.

"CHP CEMAAT İÇİN SUÇ ÖRGÜTÜ DERKEN BUNLAR NEREDEYDİ"

Bu sözde abi, dinleyenlere Başbakan'ın yanındaki tüm danışmanların alkolik olduğunu, namaz falan kılmadığını, neredeyse Müslüman bile sayılmayacağını anlatıyor. O kadar inanarak anlatıyor ki, bahsettiği kişiler olmasak biz bile inanacağız. İnsanları bu tür ağlak sahtekarlara çevirmek ve her türlü yalanı söyleyebilecek bir tetikçiye dönüştürmek gerçekten hastalıklı bir durumdur. İnsanların imanını, inancını, dini bağlılığını sorgulamak, hiç tanımadıkları insanları günahkar, kafir, mürted ilan etmek tek kelimeyle hayasızlıktır. Konuşan şahıs belki de Risalelerin R'sini bilmezken Risale-i Nur dersi veren bir insanı alkolik, namaz kılmaz, dinsiz-diyanetsiz ilan etmek gerçekten acınacak bir haldir. İstihbarat oyunlarının, psikolojik harekatın parçası olan insanlar giderek zombileşiyorlar ve kendi yalanlarına kendileri inanacak kadar körleşiyorlar. (Daha düne kadar cemaati yerden yere vuran CHP'nin değirmenine su taşımak izahı mümkün olmayan bir durumdur. Hatırlanırsa 2005 yılında Kemal Kılıçdaroğlu ve 69 milletvekili arkadaşı o dönem devam eden suç örgütü davasına atıf yaparak cemaatin okul, dershane ve yurtlarına yönelik araştırma komisyonu kurulmasını önermiş, bunların hangi kaynaktan beslendiğini sormuşlardı.)

"ZAMAN YAZARI BAŞBAKAN'I MÜRTED YAPTI"

Bir Zaman gazetesi yazarı ise Bediüzzaman hazretlerinin sözlerini istismar ederek kin kusuyor, kişisel hezeyanlarını analiz gibi sunuyor: "Müslümanların fasıkı başka fasıklara benzemez. Çünkü başka dinleri terk eden, herhangi bir dinde ışık bulabilir; fakat İslam bütün hakikatleri muhtevi olduğundan, İslam'ı terkeden hiçbir yerde ışık bulamaz". Başbakan'ı önce Firavun yaptılar, Nemrut yaptılar, despot yaptılar, şimdi de mürted yapıyorlar. İnsanların dinden çıktığını söylemek kimsenin haddi değildir. Bu tür ithamlar insanlara açık küfür ve hakaret etmekten daha vahimdir. Kendisini dinin merkezinde görerek başkaları üzerinde tezyif ve tahkire varan söylemlerde bulunanlar, sadece kendi sukutlarına sebep olurlar.

"BUNLAR SÖZDE DİYALOGCU"

AK Partilileri sapık, sapkın, dinden çıkan insanlar gibi takdim edenlerin sözde diyalogcu, hoşgörülü, insansever gibi görüntüler vermesi sadece milleti kandırmaktır.

Kara propaganda, her zaman yapanı karartır, karanlık bir yola sokar. Bu kadar istihbarat oyunlarına, güç kavgalarına, siyasi yalanlara, edepdışı ithamlara başvuranların maneviyat iddialarına kimse inanmaz.

"PARALEL ÖRGÜT HASTALIKLI BİR YAPI"

Binlerce insanı dinleyen, fişleyen, dosyalayan, suçlu gibi gösteren, şantaj yapan hastalıklı bir yapının figüranı olanların bu kadar vicdandan, hayadan, aklı selimden sapması kaçınılmazdır.

Paralel yapıyı eleştirmemiz sebebiyle bozulanların şunu anlaması gerekiyor: Biz kardeşlik derken, hüsnü zanla olumlu çalışmaları desteklerken bile bizi dinleyip suç örgütü üyesi gibi kumpas kuranlar, her türlü kirli yöntemle bizi yok etmeye uğraşanlar eleştiriden fazlasını hak etmektedirler.

YORUMLAR 18
  • cengizhan 10 yıl önce Şikayet Et
    paralel eller. hedefe ulaşmak için dın bıle değiştiririler korkulur bunlardan .
    Cevapla
  • Abidin Doğru 10 yıl önce Şikayet Et
    chp liler namaz mı kılıyormuş?. başörtüsünü yasaklayan, antalyada içki partileri düzenleyen, dini ortadan kaldırmak amacıyla kurulmuş, kominist bir partiye oy verin diyen bir insanda zerre kadar vicdan yok demektir. Ahirette bunun vebalini veremezler. bu ikilik çıkartmaktır. fitnedir. yazımı okuyan FG cemaatinden birisi varsa, 23 yıllık nurcu olarak soruyorum ki: CHP yöneticileri ile ahirette aynı yerde olmak ister miydiniz.?
    Cevapla
  • mustafa sakin 10 yıl önce Şikayet Et
    inanmama sebebi. sudur ki; alttaki insanlar yargı imamı tsk imamı nedir bilmezler, çogusu sanır ki ALLAH için himmet veriliyor, yardım yapılıor, günümüzdeki su ayak oyunlarını yapanlardan şantajcılardaan esnafın öğrencilerin bile haberleri olmaz hiç.bu gibi sebeplerle hizmetteki asıl temiz insanları inandıramazsınız ihanet edildiğine.. sadece zaman okunur sadece stv izlenir bu şekilde görmüyorlar gerçekleri.onlsar hala yolsuzlugu kapatıyor hukumeet diye bakıyorlar olaya buyuk olayı görmüyorlar gösterilmiyor.
    Cevapla
  • mustafa sakin 10 yıl önce Şikayet Et
    hizmetten mahrum karakterler. bu hizmet hareketinin içinde öyle temiz insanlar varki gordugunde aklına ALLAH gelir. oyle yaşarlar hayatı. bununla birlikte hizmet olmasa affedersin dışarıda hiç bir iş beceremeyecek olup ta hizmette kendisine verilen abilik ablalık vasfı ile bir halt oldum sanan karaktersizlerde var ve maalesef arttıkça arttı bunlar. devlet için millet için olusan hizmet hareketi bu gibi gafiller yüzünden simdi sadece kendi için var.devletin milletin bekası değil hizmetin bekası için hareket edilmeye başlandı. Temiz safiyane gönullere de her gun psikolojik çalışmlar yapılıyor. zaman bugun stv esasında yalnızca içeridekilere yayın yapıyorlar "bakın bize böyle saldırıyorlar, efendim tüm cemaat haşhaşi yerine kondu gibi algılar üretip insanların gerçeği görmeslerini engelliyorlar..inşALLAH hakikati görürler..
    Cevapla
  • şamil kartal 10 yıl önce Şikayet Et
    BAZILARI HALA KURU KAFA SİYASETİ YAPIYOR. yok vatan bölünecekmiş yok yolsuzluk varmış. bu ananasçılar kendi menfaatleri için her yolu denerler peygamberimizi bile alet edenlerden herşey beklenir. cemaatin içinde iyi insanlar varmış o zaman bırakın sırtınızdan semeri indirin de binmesinler daha fazla. hoca dediğiniz adam 6 ay önce beddua dediği şeye sonra dua dedi çıktı. açın konuşmalarını dinleyin hala bunu göremeyip gözünüze perde indiyse kusura bakmayın siz iyi falan değilsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi