Said Nursi'nin çileli hayatı

Arafta Sorular programına konuk olan Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Bediüzzaman Said Nursi'nin hayatını birçok yönü ile ele aldı.

Said Nursi'nin çileli hayatı
Said Nursi'nin çileli hayatı
GİRİŞ 24.03.2014 19:07 GÜNCELLEME 24.03.2014 19:07

Ülke TV'de yayınlanan Esra Elönü'nün hazırlayıp sunduğu Arafta Sorular programının bu bölümde canlı yayın konuğu Yazar Yavuz Bahadıroğlu oldu. Bahadıroğlu, vefatının 54. yılında Bediüzzaman Said Nursi'yi anlattı. Programda, Risale-i Nur Külliyatı'nın müellifi Said Nursi'nin, 1878'den 23 Mart 1960'a kadar devam eden 82 yıllık çileli hayatı ele alındı.

Yavuz Bahadıroğlu anlattı

Ülke TV'de Arafta Sorular programının bu bölümde konuğu Yazar Yavuz Bahadıroğlu oldu. Programda, Allah yolundaki davası, inancı, idealleri, siyasete bakış açısı, sosyal hayata etkisi, eğitime verdiği önem, Risaleler'in neşredilmesi ve hapishane hücrelerinde geçen sürgün hayatıyla Bediüzzaman Said Nursi konuşuldu.

22 Mart'ta yayınlanan Arafta Sorular programını izlemek için tıklayın

Yalçın Doğan Başkent Kulisi Özel'de

Kanal 7'de siyasetin nabzının attığı program Başkent Kulisi bu bölüm özel yayınla ekrana geldi. Başbakan Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Başkent Kulisi Özel'de Mehmet Acet'in sorularını cevapladı.

23 Mart'ta yayınlanan Başkent Kulisi Özel programını izlemek için tıklayın

Mide rahatsızlıklarına doğal çözümler

Kanal 7'de sağlıklı bilginin doğru adresi Dr. Feridun Kunak Show'da bu bölüm, mide hastalıkları hakkında bilgi verildi. Programda ayrıca günlük su ihtiyacını karşılamakta zorlananlar için sevimli su tarifi ekrana getirildi.

24 Mart'ta yayınlanan Dr. Feridun Kunak Show programını izlemek için tıklayın

Gündüz Gece Elazığ'da!

Kanal 7'de halk müziğinin başarılı seslerinden Kürşat'ın sempatik sunumuyla ekrana gelen Gündüz Gece programı bu bölüm izleyicilerini Gakgoşlar diyarı Elazığ'a götürdü. Çayda çırası, sıcakkanlı insanları ve otantik sokaklarıyla eğlenceli bir Elazığ gezisi Gündüz Gece'deydi.

23 Mart'ta yayınlanan Gündüz Gece programını izlemek için tıklayın

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi