Altaylı'dan "neden mi istifa ettim" yazısı

Fatih Altaylı, Habertürk'teki görevinden istifa etti. Altaylı'nın istifa ettiği gece medya kulislerine düşerken, bugünkü yazısı ile de kesinlik kazanmış oldu.

Altaylı'dan "neden mi istifa ettim" yazısı
Altaylı'dan "neden mi istifa ettim" yazısı
GİRİŞ 29.03.2014 09:03 GÜNCELLEME 29.03.2014 12:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alo Fatih kasetlerinin internete düşmesinin ardından yayın politikasında Cemaat'e yakın bir çizgiye yaklaşan Habertürk'ün Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı gazetedeki görevinden istifa etti.

KÖŞESİNDEN DUYURDU

Fatih Altaylı bugünkü yazısında istifa ettiğini duyurdu, gerekçesini açıkladı. Altaylı, "Bu bir veda yazısı değildir" başlığını taşıyan yazıda köşe yazarlığına devam edeceğini, sadece genel yayın yönetmenliği görevini bıraktığını duyurdu.

NAMUSSUZLUK YAPILMADI

Habertürk'ün bağlı olduğu Ciner grubu hakkında da açıklama yapan Altaylı, "İçinde bulunduğum grup hiçbir zaman namussuzluk yapmadı" diyerek de Ciner'e ve şirketlerine sahip çıktı. Altaylı özetle şunları yazdı:

"Bu kararıma sağolsun Turgay Ciner de büyük saygı gösterdi. Beni hangi şartlarda, nasıl bu görevde tuttuğunu bildiğim için ona rağmen böyle bir kararı alamazdım.

Dün editör arkadaşlarımla "veda"konuşmasını yaparken onlara söylediğim bir şeyi sizlere tekrarlamak istiyorum. İçinde bulunduğumuz bu grup asla"namussuzluk" yapmadı. Gazetesini asla habercilikten başka amaçlarla kullanmadı. Biz de bunun rahatlığı içinde gazetecilik yaptık."

YORUMLAR 3
  • orhan gazi demirci 10 yıl önce Şikayet Et
    çok da umrumuzda. edersen et Allah Allah.
    Cevapla
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    Birde Ercan Guven gibi ''Skor Yazarlari'' var. Kosesinden tehditler savuran bu adam bilsin ki, Aziz Yildirimdan bosalan koltuga ne Fatih Terim, nede baska birisi oturamayacaktir. Cunku yarindan sonra Turk Futbolunda oyle bir Koltuk kalmayacaktir. Anadolu kuluplerinin Baskanlari da 'Azizin adami, Terimin Adami' diye hoca-oyuncu secimlerne gitmeyecektir. Onca Stad birilerine kalsin diye yapilmiyor. "Cimler surulsun'' diye yapilmiyor. Yeni Stadlarda Adaletli olunacak ve Sporseverlerin hizmetine sunulacak. ''Skor Medyasi'' da SPOR MEDYASI olacak. Haydi Millet Sandiga. Her alanda oldugu gibi Turk Futbolunda da YENi TURKiYE icin.
    Cevapla
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    Sizin Mahalle, Bizim Mahalle !. ''Mahalleye gore torpil'' yaptigimizi sananlar bilsinler ki, Hasmet Babaoglu ve (bir cok fikrine katilmasam bile) Hincal Uluc 'Gercek gazeteci' ornekleridir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi