Almanların yapamadığını Erdoğan yapınca...

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Erdoğan'ın yıllar önce Almanya'da yaptığı ve o zamanda gövde gösterisi niteliği taşıyan mitingiyle ilgili ilginç bir anektodu anlattı.

Almanların yapamadığını Erdoğan yapınca...
Almanların yapamadığını Erdoğan yapınca...
GİRİŞ 30.04.2014 00:33 GÜNCELLEME 16.05.2014 23:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Acet konuk olduğu canlı yayın programında, Almanya'nın Türkiye üzerinde hedeflerinin olduğunu ve hedeflerine bu hükümet döneminde ulaşamadığı için bir tür hazımsızlık ve nefret duygusu oluştuğunu söyledi.

Mehmet Acet, bu hazımsızlıkları verdiği örneklerle pekiştirdi. Acet'in açıklamaları şöyle oldu:

''ERDOĞAN, 2007'DE ALMAN SİYASETÇİLERİN YAPAMADIĞINI GURBETÇİLERLE YAPTI''

"Almanya, Türkiye üzerinde hedefleri olan bir ülke ve bu hükümet döneminde bu hedeflerine ulaşamayan bir ülke. Bu bir antipati, bu da hazımsızlık ve ek bir nefret duygusuna dönüşmüş. Bir takım anekdotların desteğini de anlatacağım. Mesela 2007'de Başbakan Köln'de Arena Stadı'nda 20 bin Türk vatandaşına hitap etti. Bu Almanya'da herhangi bir siyasetçinin toplayabileceği bir kalabalık olmamıştı o güne kadar.

ERDOĞAN: BİR DÖVMEDİKLERİ KALDI

Şimdi devamında Başbakan'ın 2007 yılında uçağında bulunan bir milletvekili bana anlattı. O dönem Alman basınında Başbakan aleyhine sert bir dille inanılmaz bir kara propaganda yapıldı. Başbakan dönerken uçakta şu cümleyi kullandı; ''Bir dövmedikleri kaldı.''

MERKEL: BEN SİZİN BAŞBAKANINIZ DEĞİL MİYİM?

''Köln'deki 20 bin kişinin toplanması hadisesinden kısa bir süre sonra Merkel salon toplantısı yaptı. Burada Türk vatandaşlarına hitap etti. Bizde de ''Doğan Grubu'' bunu köpürterek haberleştirdi.

Merkel toplantıda şu cümleyi kullandı; "Ben sizin Başbakan'ınız değil miyim?" Bunu da izleyicilerimizin takdirine bırakalım. Dolayısıyla bu bir hazımsızlık, hedeflerine ulaşamama halinin getirdiği yer yer nefrete kadar varan duygu yaşıyor Almanya'daki iktidar partisi ve liderleri. Bu böyle bir tablo.''

YORUMLAR 1
  • dudu durdu 9 yıl önce Şikayet Et
    başbakanımız merkeli bile değiştirdi. türkleri çok eleştiriyorlardı, ılımlı politikaya geçtiler. Yabancı düşmanlığı yabancıları dışlama eskiye göre azaldı sanırım. Tabii içini orda yaşayanlara sormak lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankasından enflasyon açıklaması! 'En büyük hedefimiz' deyip duyurdu!
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!