Anadolu Ajansı Esed'in katliamını belgeledi

Anadolu Ajansı yine bir ilke imza atıyor.

Anadolu Ajansı Esed'in katliamını belgeledi
Anadolu Ajansı Esed'in katliamını belgeledi
GİRİŞ 22.05.2014 17:04 GÜNCELLEME 22.05.2014 18:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son dönemde yaptığı yatırımlarla dünyanın sayılı ajansları içerisinde kendine yer bulan Anadolu Ajansı yine Suriye'de yaşanan vahşeti gözler önüne seren fotoğraflarla, görgü tanıklarıyla bir ilke daha imza atacak.

Bu akşam toplanacak BM'nin Güvenlik Konseyi'ne de sunulacak olan fotoğraflarla Esed'in bir katil olduğu bir kez daha gözler önüne serilecek.

AA ilerleyen saatlerde  bu belge ve fotoğrafları tüm dünyaya servis edecek.

YORUMLAR 4
  • murat ethem 9 yıl önce Şikayet Et
    BİRAZCIK SİYASİ OLAYLARI TAKİP EDİNİZ BEYLER. abd nin ve batının desteğini alan laik ve arap milliyetçisi olan saddam iranla 8 yıl boyunca savaşırken, kendi vatandaşları olan müslüman kürtleri, arapları ve türkmenleri katlederken cihad çağrısını dilinden hiç düşürmedi. laik ve sosyalist olan yaser arafat israil ile savaşırken cihadı dilinden hiç düşürmedi. el kaide, taliban, boko haram, işid, pensilvanya cemaati dünyevi çıkarları ve hedefleri için dini imanı dilinden hiç düşürmedi. velhasıl hiç bir şey göründüğü gibi değil ey klavye mücahitleri!!!
    Cevapla
  • MUSTAFA KARADENİZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Zalimler İçin Yaşasın Cehennem.. İlahi kameralar her anı her detayı en ince ayrıntısına kadar devamlı kaydediyor. Zalimler için yaşasın cehennem. ADİL olan ALLAH C.C hesabı mutlaka soracaktır.
    Cevapla
  • frkn21 9 yıl önce Şikayet Et
    murat ethem. birkaç sorum olacak hangi suriyeyi deviremezler? yarıdan fazlası müslümanların elinde şu an. anladığım kadarıyla takip etmiyorsun. neye, hangi bilgiye dayanarak yorum yazıyorsun? birde kandırılmış insan dediğin insanlar ALLAH ın emri(ayeti) üzerine cihad eden şerefli onurlu mücahitlerdir. asıl kandırılan senin gibi insanlardır. kime yazık olacağını göreceksiniz. ''Zulme uğramaları sebebiyle savaşanlara (savaşmaları için) izin verildi. Ve şüphesiz Allah, onlara yardıma muhakkak ki kaadirdir.'' HACC - 39
    Cevapla
  • murat ethem 9 yıl önce Şikayet Et
    SURİYEYİ DEVİREMEZLEEER. kandırılmış insanlara yazık olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak