Uğur Arslan kaybolan kızlara umut oldu!

Karanlığı aydınlatmayı hedefleyen Uğur Arslan’la Umut Var’da, çeşitli nedenlerden dolayı ortadan kaybolan iki kız bulundu.

Uğur Arslan kaybolan kızlara umut oldu!
Uğur Arslan kaybolan kızlara umut oldu!
GİRİŞ 06.06.2014 15:04 GÜNCELLEME 06.06.2014 15:13

Uğur Arslan’ın sunduğu ‘Uğur Arslan’la Umut Var’ farklı insan öykülerini, kayıp hayatları Kanal 7’de ekrana getirmeye devam ediyor. Umut Var’da 17 yaşında ailesinden habersizce evi terk eden Yıldız Y. ve 17 yaşındaki Gözde A. ailelerine kavuştu.

Konfeksiyon atölyesinde çalışan Yıldız Y. ailesinin izin vermeyeceğini düşündüğü için Yasin K. ile kayıplara karıştı. Annesi ile babası, Yıldız’ın eve bıraktığı bir kâğıt üzerine yazılmış isimle yola çıkarak, kızlarına ulaşmaya çalıştı. Ancak bu çabalar olumlu bir sonuç vermedi. Bu durum üzerine harekete geçen Umut Var ekibi kısa süre içerisinde kayıp Yıldız Y.’ye ulaştı. Telefonla canlı yayına bağlanan Yasin, Yıldız’ın kendi arzusuyla yanına geldiğini iddia etti.

Diğer bir kayıp hikâyesi ise Ankara’da gerçekleşti. Uzun süredir kızına ulaşamayan anne Ayşegül A. da 17 yaşındaki kızı Gözde A.’ya Umut Var programında kavuştu. En son satış danışmanlığı yaptığı mağazadan çıkarken görülen Gözde, Umut Var ekibinin yoğun çalışmaları sonucunda Ankara’da bulundu.

Programa ait görüntüleri izlemek için tıklayın.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası