Kanal 7'de 'Berat' coşkusu

Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’nin coşkusu Kanal 7 ekranlarında yaşanacak. Programa hafız ve mevlithanlarda katılacak.

Kanal 7'de 'Berat' coşkusu
Kanal 7'de 'Berat' coşkusu
GİRİŞ 12.06.2014 16:39 GÜNCELLEME 12.06.2014 20:44

Af ve tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı Berat Gecesi, tüm uhreviyatıyla Berat Kandili Özel programında karşılanıyor. Ümraniye Ihlamurkuyu Merkez Camii’nden canlı olarak ekrana gelecek programda Berat Kandili’nin tüm heyecanı ekranlara yansıyacak. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Berat Kandili’nin önemini anlatan konuşmasıyla programın açılışını yapacak.

Berat gecesinin ana duası emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan tarafından gerçekleştirilecek. Mesut Kurbani, Seyit Ali Çevik, Âdem Karabey, Ercan Aksu,  Fazlı Çoban, Ünverdi Yalçın ve Ahmet Karalı okuyacakları Kur’an-ı Kerim ve mevlitlerle izleyenlere huzur dolu bir gece yaşatacak. Programda ayrıca ilahi grubunun seslendireceği ilahilerle gece tamamlanacak.

Ümraniye Ihlamurkuyu Merkez Camii’nden izleyiciye ulaşacak olan Berat Kandili Özel programı Perşembe akşamı saat 21.20’de Kanal 7’de.
 
Berat Gecesi’ni Nasıl Geçirmeliyiz?
Necmettin Nursaçan Hoca, Berat Kandili'nde neler yapılması gerektiğini, nasıl ibadet edilmesi gerektiğini anlattı. Nursaçan, Berat Gecesi’nin özel olarak geçirilmesi gerektiğini vurgulayarak, hediyeleşmenin yapılabileceğini belirtti. Kırgınlıkların, dargınlıkların bitirilmesini söyleyen Nursaçan,  ‘‘Efendimiz bugünün gecesinde namaz kılın gündüzünde oruç tutun’ diye buyuruyor’’ dedi.

Necmettin Nursaçan'ın Berat Kandili'nin nasıl geçirilmesi gerektiğini anlattığı, videoyu izlemek için tıklayın.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti