Emin Çölaşan trafik kazası geçirdi

Gazeteci Emin Çölaşan, trafik kazası sonucu yaralandı.

Emin Çölaşan trafik kazası geçirdi
Emin Çölaşan trafik kazası geçirdi
GİRİŞ 24.07.2014 18:10 GÜNCELLEME 24.07.2014 18:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Çölaşan sabah saatlerinde Sözcü Gazetesi Ankara bürosuna yürüyerek giderken ters yönden gelen bir araç çarptı. Kaburgalarından ikisinin kırık olduğu öğrenilen Çölaşan, Güven Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    YORUM BİLE ETMEZLER.. yoruma bile değmez. benim zamanın ondan daha değerli.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    kimse ne geçmiş olsun dememi, nede üzülmemi beklemesin !. Türkiyede en nefret ettiğim kendi ve karısıdır ! bunlar bir numara müslüman düşmanıdır !
    Cevapla
  • ercan aykan 9 yıl önce Şikayet Et
    İNANÇLI İNSANLARA ÇOK KARA ÇALIYOR, ÇOK HAKARET EDİYORSUN....ETME!.... "Vaktiyle nefis terbiyesi yolunda bir derviş dersin sonuna gelir.Meşrebin usulünce bundan sonra;Saç, sakal,bıyık,kaş ne varsa hepsinden arınmak gerekliymiş.Soluğu berberde alır Traşın tam ortasında; bıçkın mı bıçkın bir kabadayı girer içeri. Doğruca dervişin yanına gider, başının kazınmış kısmına okkalı bir tokat atarak “Kalk bakalım kabak, kalk da tıraşımızı olalım”diye kükrer. Dervişlik bu; Sövene dilsiz,vurana elsiz gerek. Kaideyi bozmaz kalkar yerinden. Kabadayı koltuğa oturur, berber traşa başlar.Küstah kabadayı tıraş esnasında da sürekli aşağılar dervişi: Kabak aşağı,kabak yukarı.Traş biter, kabadayı dükkandan çıkar. Henüz birkaç metre gitmiştir ki, gemden boşanmış bir at arabası yokuştan aşağı hızla üzerine gelir.Derken kabadayı mefta.Berber ise şaşkın, bir manzaraya, bir dervişe bakar ve sorar: Biraz ağır olmadı mı derviş efendi? Derviş mahzun, düşünceli cevap verir: Vallahi gücenmedim ona.Hakkımı da helal etmiştim.“GEL GÖR Kİ BU KABAĞIN DA BİR SAHİBİ VAR. O GÜCENMİŞ OLMALI!"
    Cevapla
  • kemal kılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    Kalemşör Emin. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    büyük geçmiş olsun eminciğim. eminciğim bol bol dinlen seruma rakı doldurup gönderttim damardan al bişeyciğin kalmaz.hadi ışıklar içinde yat=)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!