Elif'te Arzu Veysel'in tuzağına düşüyor

Kanal 7 haftanın son iş gününde dopdolu bir içerikle izleyici karşısına çıkıyor.

Elif'te Arzu Veysel'in tuzağına düşüyor
Elif'te Arzu Veysel'in tuzağına düşüyor
GİRİŞ 15.10.2014 17:00 GÜNCELLEME 18.10.2014 11:23

 Ekranların sevilen dizisi Elif’te ise Veysel, Arzu’nun Elif’i öldürmek için yaptıklarına şahit olacak. Akşam kuşağı filmi Türk sinema tarihinin efsanelerinden Tosun Paşa ile eğlenceli dakikalar yaşanacak. Gündemden siyasete birçok konunun masaya yatırıldığı İskele Sancak’ta Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ülke gündemi Ülke TV ortak yayını ile ele alınacak.

Elif – 18:50

Arzu, Elif’ten tamamen kurtulmak için, hastanede Elif’in bağlı olduğu makineyi kapatmıştır. Veysel ise şaibeli bir kadının, Elif’in hayatına son vermek istediğini düşünür. Elif’i gören Veysel, onu kaderine terk etmek ve hayatını kurtarmak arasında kalır. Melek, kızının başına gelenlerin sebebinin Veysel olduğunu düşünmektedir. Arzu, zafer kazandığını düşündüğü an hoşuna gitmeyen bir sürprizle karşılaşır. Kenan’ın Elif’e olan düşkünlüğünü gören Melek ise kızıyla babasının iki yabancı gibi karşılaşmasına üzülmektedir. Elif, kurtulmayı başarabilecek mi? Elif’i uçurumdan atanın, Arzu olduğu ortaya çıkacak mı?

Tosun Paşa – 20:00

Usta oyuncu kadrosuyla harika bir klasik... Osmanlı dönemi İskenderiye'sinde yaşayan rakip iki ailenin çatışması sırasında Tosun Paşa kılığına sokulan salak bir uşağın komik hikayesi. Tellioğulları ve Seferoğulları iki düşman ailedir. İki ailenin de ortak amacı Yeşil Vadi'ye sahip olmaktır. Yeşil Vadi'ye sahip olmak için Kumandan Daver'e başvururlar ama sonuç alamazlar. Bu arada Daver Bey'in güzel kızına iki aile de talip olunca ortalık karışır. Ve haşmetli Tosun Paşa kılığına sokulan uşak Şaban’ın maceraları evlere şenlik bir komediye sebep olur. 

İskele Sancak – 22:00

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün sunumlarıyla ekrana gelecek olan “İskele Sancak” programı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ağırlıyor. Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında ortak yayınlanacak programda Davutoğlu, Türkiye ve dünya gündemine ilişkin soruları cevaplayacak.  

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?