Kanal 7'de dolu dolu bir pazar sizi bekliyor

Kanal 7 Pazar günü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için sevilen programlarıyla evlere konuk oluyor.

Kanal 7'de dolu dolu bir pazar sizi bekliyor
Kanal 7'de dolu dolu bir pazar sizi bekliyor
GİRİŞ 17.10.2014 12:00 GÜNCELLEME 20.10.2014 10:53

Dünyayı keşfetmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Özlem Tunca ile dünyayı geziyorum, izleyenlerini Ürdün’de otantik bir geziye çıkaracak. Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda ise türkülerin sevilen ismi Yudum’la türkü şöleni yaşanacak.

Kanal 7 akşam kuşağında ise Necmi’nin Dünyası ile ilizyon ve kahkaha dolu saatler geçirilecek. Türk sinemasının iki efsane filmi Keloğlan ile Cankız ve Postacı ise Kanal 7 film kuşağına renk katacak. Kanal 7’nin uzun soluklu programı Önden Gidenler’de de dini hususlarda akıllara takılan sorular yanıt bulacak.

Özlem Tunca İle Dünya’yı Geziyorum – 13:00

Dünyayı Geziyorum ekibinin Ürdün macerası kaldığı yerden devam ediyor. Dünyanın yedi harikasından biri olan Petra antik kentinin otantik atmosferi ve Lût kavminden kalan izlerin sergilendiği müzeden etkileyici görüntüler Dünyayı Geziyorum’la ekrana taşınacak.  Çölün ortasında termal su bulunan bir vahayla karşılaşan Özlem Tunca gözlerine inanamayacak. Programda ayrıca şifa verdiği söylenen Lût Gölü’nün özellikleri anlatılacak. Yakupcan’ın sevimli görüntülerinin de yer alacağı Dünyayı Geziyorum yine keyif dolu dakikalar yaşatacak.

Deniz Toprak’la Hafta Sonu – 14:00

Halk müziğinin sevilen isimlerinden Deniz Toprak Kanal 7’de eğlenceli bir programla izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Hafta sonuna keyif katmak isteyenlerin adresi Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nun bugünkü konuğu Yudum olacak. Yudum, sevilen türküleri Deniz Toprak’la Hafta Sonu izleyicileri için seslendirecek. Keyifli bir sohbetin de eşlik edeceği program, yine eğlenceli dakikalara imza atacak.

Necmi’nin Dünyası – 18:50

Necmi’nin Dünyası’ ile ekranların sevilen ismi Magic Necmi, Türkiye’yi karış karış geziyor. Ancak bu program bilinen gezi programlarından oldukça farklı… Programda illüzyon, skeçler, lezzetli yemekler ve sıcacık sohbetler var… Magic Necmi ‘Necmi’nin Dünyası’ ile ekran başındakileri sihirli bir yolculuğa çıkartıyor. 

Keloğlan İle Cankız – 19:50

Türk Tiyatrosu'nun usta oyuncularından Rüştü Asyalı'nın başrolde oynadığı ‘‘Keloğlan İle Cankız’’, ‘‘Keloğlan’’ serisinin en eğlenceli filmlerinden biri... Filmde, padişahın kızıyla evlenmeyi aklına koyan Keloğlan'ın komik maceraları anlatılıyor.

Padişahın kızı Sultan'ın taliplisi olan erkeklerin arasında yapılacak yarışlar sonunda kazanana gelin olacağını duyan Keloğlan annesini saraya gönderir. Sultan kız nazlı, akıllı ve kurnazdır. Kendisiyle evlenmek isteyen birçok taliplisi vardır. Ama Keloğlan kararlıdır, padişahın kızını köye gelin getirecektir. Bunun için bir silahşoru kendisine ders vermeye ikna eder. Yapılacak yarışlarda herkesi yenecek ve gelinin sahibi olacaktır.

Postacı – 21:50

Aynı mahallede oturan posta dağıtıcısı Adem ile Sevtap birbirlerini beğenirler.  Bu arada tatilini geçirmek üzere Türkiye'ye gelen Sevtap'ın ağabeyi, bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar. Ama Sevtap, ne yapar eder ve sonunda beğendiği adama kaçar, çeşitli olaylardan sonra Sevtap'la Adem evlenir.

Önden Gidenler – 23:30

İslamiyet’in önde gelen kişilerinin ve peygamberlerin yaşantısını günümüze taşıyan Önden Gidenler, İslam tarihinde yaşanan olayları ekrana yansıtıyor. Peygamberler zamanı, İslamiyet’in doğuşu, Asr-ı Saadet’ten ilgi çekici konulara Önden Gidenler’de yer veriliyor. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir