Elif'i öldürmeye çalışan Arzu köşeye sıkışır

Kanal 7’nin beğeniyle izlenen dizisi Elif’te Arzu, Elif’i öldürmek isterken bir başkasının olaya şahit olduğunu öğrenecek.

Elif'i öldürmeye çalışan Arzu köşeye sıkışır
Elif'i öldürmeye çalışan Arzu köşeye sıkışır
GİRİŞ 19.10.2014 15:30 GÜNCELLEME 22.10.2014 10:39

Elif – 18:50

Arzu’nun Elif’i öldürme teşebbüsünü gören Veysel, bu kozu kullanmaya çalışır. Veysel Arzu’nun odasına gizlice not bırakarak, Arzu’nun tedirgin olmasını sağlar. Arzu ise odasına bırakılan gizemli notun sahibinin Melih olduğunu düşünür. Arzu notta yazılı olan adrese gidip gitmeme konusunda kararsız kalır.  Öte yandan Veysel Melek’in çiftliğe gitmemesi için her yolu dener. Fakat Melek, kızına kavuşmak için farklı bir yöntem bulur. Kendisini bekleyen sürprizden ise habersizdir. Arzu, nottaki adrese gidecek mi?

Türk filmi ‘Japon İşi’ – 20:00

Kemal Sunal’dan yine gülmeye doyamayacağınız güzellikte bir komedi… Başak, iki rakip gazino sahibinin paylaşamadığı bir şarkıcıdır. Genç kadın bu sürtüşme arasında kalıp öldürüleceğinden korkarak kılık değiştirip yurt dışına kaçar. Gazinocular Başak'ı ararken karşılarına şarkıcının bir kopyası çıkar. Fakat bu bir robot şarkıcıdır...

Türk Filmi ‘Battal Gazi Destanı’ – 21:50

Türklerin Bizans’a yerleşmelerinin ilk dönemlerinde geçen öyküde babasını kaybettikten sonra Bizans’tan intikam almak için yemin eden kahraman akıncı Battal Gazi’nin öyküsü anlatılıyor. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi ağır yenilgiler tattırıp haraca bağladığı Bizanslıların hazırladığı kalleşçe bir tuzağa düşer. Babasının mezarı başında intikam yemini eden oğlu Cafer bir savaşçı olarak yetişir. Kılıç sallamakta, ok atmakta, at binmekte kimseye geçilmeyen genç cengaver Malatya’ya tekrar özgürlüğünü kazandırmak için Bizans’a savaşmaya gider. Namını bilip, hayran olduğu Bizanslı asker Hammer ile arasında kıyasıya mücadele yaşanacaktır. Bükülmez bileği, çelik yüreği ile yenilmez bir savaşçı olan Cafer’in kaderinde bir Bizans prensesine aşık olmak da vardır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum