'Bekaroğlu'nun psikiyatriste ihtiyacı var'

Arafta Sorular’ın konuğu Ömer Vehbi Hatipoğlu, eski arkadaşı Mehmet Bekaroğlu için ‘‘Bekaroğlu’nun bir psikiyatriste ihtiyacı var’’ dedi.

'Bekaroğlu'nun psikiyatriste ihtiyacı var'
'Bekaroğlu'nun psikiyatriste ihtiyacı var'
GİRİŞ 25.10.2014 14:08 GÜNCELLEME 28.10.2014 10:12

Esra Elönü’nün hazırlayıp sunduğu Arafta Sorular programının bu haftaki canlı yayın konuğu Refah Partisi Diyarbakır Milletvekilliği yapan, Siyasetçi ve Yazar Ömer Vehbi Hatipoğlu oldu. Hatipoğlu, Antikapitalist Müslümanlar adıyla yeni bir akım oluşturan ve son olarak CHP’ye geçen Mehmet Bekaroğlu’na ağır eleştirilerde bulundu. Bekaroğlu’nun bir psikiyatriste ihtiyacı olduğunu söyleyen Hatipoğlu, ‘‘Müslüman sol fikri, fanteziden öteye bir anlam ifade etmiyor’’ dedi.

HATİPOĞLU’NDAN ESKİ ARKADAŞINA AĞIR ELEŞTİRİ

Ömer Vehbi Hatipoğlu, Bekaroğlu hakkında şu ifadeleri kullandı: ‘‘Sayın Bekaroğlu’nun bir psikiyatriste ihtiyacı var. Müslümanlık ve solu bir araya getirmek akide açısından insanı küfre kadar götürebilecek yanlış bir sentezdir. Müslüman sağcılık da olmaz, Müslüman solculuk da olmaz.  Allah’ın dini sentez kabul etmez. Eksik bir tarafı yok ki solda doldurasınız veya eksik bir tarafı yok ki kapitalizmle bütünleştiresiniz. İslam zaten bir nizamdır, bir hayat tarzıdır, yaşam biçimidir. Müslüman sol fikri, fanteziden öteye bir anlam ifade etmiyor.’’

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?