Trabzon günleri'nde 'Radyo 7' rüzgarı!

Trabzon günlerinin medya sponsorlarından olan Radyo 7 güçlü kadrosu ve mobil yayın aracıyla Trabzonlu dinleyicilerinin yanında yer aldı.

Trabzon günleri'nde 'Radyo 7' rüzgarı!
Trabzon günleri'nde 'Radyo 7' rüzgarı!
GİRİŞ 27.10.2014 14:49 GÜNCELLEME 27.10.2014 14:49

Bu yıl fethinin 553. Yılında bir araya gelen Trabzon Dernekleri Federasyonu, Feshane’de büyük bir şölenle Trabzon fethini canlandırdı. Programın ana sponsorlarından olan Radyo 7 ise güçlü kadrosu ve Mobil Yayın aracıyla Trabzonlu dinleyicilerinin yanında yer aldı. Hafta sonu Radyo 7’nin başarılı programcılarından Umut Öztürk, Mehmet Ercan ve Barış Cem Kaya, sergiledikleri muhteşem performansla Trabzonluların ilgi odağı oldu. Mobil yayın aracından yapılan canlı yayın programı ve konuklarla yapılan röportajlara yoğun ilgi gösterilirken, Karadeniz Bölgesine ait şarkılar, türküler, fıkralar ve oyunlarla da şölen havası yaşandı.

23 Ekim’de, Mehteran coşkusuyla açılışı yapılan tanıtım günleri 26 Ekim’e kadar birbirinden önemli isimleri de ağırladı; KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş EROĞLU, Kıbrıs Karadeniz Dernekleri Başkanı ve Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir katılımcılar arasındaydı.

Tanıtım günlerinde Trabzon kültürüne dair ne varsa ziyaretçiler için sergilendi; Trabzon mutfağının en güzel yemekleri, Trabzon yöresinin kumaşları, giysileri ve her zaman dinleyicilerinin yanı başında olan Radyo 7, Trabzonluların sevincini paylaştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri