Ankaralı Yasemin Ebru Yaşar'a konuk oluyor

Kanal 7 ekranlarında bugün Ebru Yaşar’la Her Gün’de Ankaralı Yasemin, Ankara türküleriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Ankaralı Yasemin Ebru Yaşar'a konuk oluyor
Ankaralı Yasemin Ebru Yaşar'a konuk oluyor
GİRİŞ 19.11.2014 12:09 GÜNCELLEME 19.11.2014 12:14

İlgiyle izlenen program Ebru Yaşar’la Her Gün’de Ankaralı Yasemin, Ankara türküleriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Sevilen dizi Elif’te Arzu’yla iş birliği yapan Veysel’in hayatı bir kazayla değişecek. Kanal 7 film kuşağında ise izleyiciler sinema tarihinin efsanelerinden ‘Uzay Yolu’ filmiyle aksiyon dolu bir maceraya atılırken Kemal Sunal filmi Devlet Kuşu’yla eğlenceli bir akşam geçirecek.

Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40

Ebru Yaşar’la Her Gün, renkli görüntüleri izleyicilerine aktarmaya devam ediyor. Ebru Yaşar’la Her Gün’ün bugünkü konuğu Ankara türkülerinin sevilen ismi Ankaralı Yasemin’le yer yerinden oynayacak. İzleyenlerin büyük keyif alacağı programda Ankaralı Yasemin’in eşi ve kızıyla keyifli sohbetlere imza atılacak. Yasemin, söyleyeceği türkülerle Ankara rüzgârı estirecek.

Elif  - 18:50

Elif, Veysel yüzünden tekrar çiftliğe geri gelmiş, annesinden ayrılmıştır. Bu durum Tuğçe’nin hiç hoşuna gitmez. Melek, Veysel’in zulmünden artık kurtulmak ister. Melek gelecekle ilgili planlarını Zeynep’le paylaşır. Arzu, Veysel’le uğraşırken, bir de Melih’in baskısını üzerinde hissetmeye başlar. Arzu, Veysel’in kumpaslarından çok sıkılmıştır. Veysel, Arzu’yla önemli bir görüşmeye gidecekken, tüm hayatını değiştirecek bir kaza yapar.  Onun için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Uzay Yolu – 20:00

Bugüne kadar yapılmış en gelişkin uzay gemisi Atılgan'ın mürettebatının gençlik yıllarındaki ilk tanışma günlerinin inanılmaz öyküsü, tüm zamanların en büyük macerası Uzay Yolu filmi ile ekrana geliyor. Atılgan’ın henüz çaylak günlerini yaşayan mürettebatı, aksiyon, komedi ve kozmik tehlikelerle dolu bir yolculukta; insanoğlundan intikam alma misyonunu yüklenmiş şeytani güçleri durdurmanın çaresini bulmaya çalışırlar. Galaksinin kaderi iki sıkı rakibin elindedir. Bir tarafta Iowa'daki çiftlikte doğup büyümüş, serseri ruhlu, heyecan ve macera arayan genç James T. Kirk; diğer tarafta ise her türlü duygusallığı reddeden mantık bazlı bir toplumda yetişmiş olan Spock vardır. Daha önce hiç gidilmemiş, hayal bile edilemeyen tehlikelerle dolu yolculukta mürettebatı yönetebilmek, ikisi arasında oluşacak sıradışı ama güçlü dostluğa bağlıdır.

Devlet Kuşu – 21:50

Gecekondu mahallesine apartman yapmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı, mahalle halkından yoksul bir delikanlı olan Mustafa' ya ilgi duyar. Mustafa (Kemal Sunal), yoksul bir halk çocuğudur. Gecekondu mahallesinde apartman dairesi yaptırmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı Hülya (Serpil Çakmaklı), Mustafa'ya ilgi duyar. Yoksulluk içinde olan ailesini kurtarmak için, böyle bir zengin kızıyla evlenmeyi düşünür önceleri Mustafa. Ama sonunda ulaştığı çevreden kopamayan genç adam, mahallesindeki sevdiği Aynur'a (Mehtap Ar) döner.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu
İBAN kiralamaya ağır cezalar geliyor! Maliye geniş çaplı çalışma başlattı