3 ismi neden görevden aldığını açıkladı

İşadamı Ethem Sancak, grubunda çalışan üç gazeteciyi neden görevlerinden aldığını açıkladı.

3 ismi neden görevden aldığını açıkladı
3 ismi neden görevden aldığını açıkladı
GİRİŞ 26.11.2014 02:14 GÜNCELLEME 26.11.2014 11:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Star Medya Grubu Başkanı Mustafa Karaalioğlu ile birlikte Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert'i görevden alan işadamı Ethem Sancak, üç isim hakkında çıkan şirketi zarara uğrattıkları ve promosyon paralarının kaybolduğuna ilişkin iddiaları yalanladı.

Ethem Sancak, görevden alma kararının iş felsefesi ile ilgili olduğunu söyledi.

"BENDEN ÇALAN ADAMA TEŞEKKÜR ETMEM, GIRTLAĞINA SARILIRIM"

Görevden almalarla ilgili gündeme gelen iddialara cevap veren Ethem Sancak, şunları söyledi:

"Görevden alınan gazetecilerle ilgili tüm para-pul iddiaları yalandır. 3 arkadaşa da teşekkür ettim ayrılırken ben benden çalan adama teşekkür etmem, gırtlağına sarılırım. Ayrıldığımız arkadaşlarımızın onurlarına, şereflerine kimse laf söyleyemez. Bizim kararımız tamamen iş felsefemizle alakalı. Grubun büyümesi ve daha yukarı çıkmak adına yönetim zihniyetinde değişiklik gerektiğine inandığım için bu kararı verdim."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Kayhan ALTAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi şu sakallıyı 5-6 ay evveline kadar ne duydum ne tanıdım..Hala da muhataplığım yok..Ama akıllı herifmiş..Biz bu gün zırlayıp ''Biz Erdopan'ın arkasında çok savaş verdik '' teranesi okuyan yeni nesil cahil ama hırslı ve hödük gençlerin sadece kolay yoldan şöhret olup müemmen ve saygın bir hayata kavuşmak için ne yalamalıklar yaptığını iyi biliriz..Cemaatçiler gibi hayallerinde olmayan yaşantıları elde eden kemik yalayıcılaRI GİBİ ELLERİNDEKİ ALININCA HAVLAYANLARI DA İYİ BİLRİZ.Bit halt değilken şöhret olup boğazda yalı sahibi olan AHMET HAKAN gibilerin sonradan nasıl ihanet ettiği görülmedi mi??Biz Google +'da bunları defaten yazdık..Hak etmeden sosyal medya yada basını kullanarak ön alama gayreti içinde olan ve bu suretle Hükümete çok yanlışlar yaptıran çok genç hırt gördük ve bunu önlenmesi için Hükümeti uyardık..Bunların 1000 tanesinin borazanlığına ihtiyaç yok,sadece ehli akıl,tecrübe ve bilgi sahibi insanların kılavuzluğu yeterdi..Hem Yiğit bunların en az 100 tanesine bedeldir ve merttir..Bunlar gibi yalamalıkla kenar mahallerden haksızca 3-5 yılda şöhret olan içi dışı boş hırslı hırtlardan değildir.Eğer vefa adına sizin gibi iktidarı sadece cep,sadece şöhret veya sade e toplumda ön almak gören serseriler desteklenirse hata dönülemeyecek noktaya gelirdi. Şükürler olsun Yaradan'a ki bazılarının artık gözü açılmış demek ki..
    Cevapla
  • ahmet kadı 9 yıl önce Şikayet Et
    Evet.....Peygamberimiz ne demişti Hz. Ömer'e....''İstemezmisin ya Ömer, dünya onların, ahiret bizim olsun''.............İnsanın inancı şekile dayanırsa RANT çok kötü bozar......Artık uyanın..Davayı terk etti bunlar, dünya nimetlerine daldılar...
    Cevapla
  • smile 9 yıl önce Şikayet Et
    çay çekirdek...
    Cevapla
  • Botan Hikmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yazan tüm arkadaşlar, Ethem Sancak'ı zerre kadar tanımadıkları belli.Adam bu davaya kellesini koyduğunu bizzat kendisinden duydum.Aynen şunu söylemiştir; Kanımın da, paramın da son damlasına kadar varım.
    Cevapla
  • Muhalif 9 yıl önce Şikayet Et
    Doğan artıklarına kaldı işimiz. Vay ki vay. Senin iş felsefeni bilemeyiz de bir dava ahlakı edinsen amca.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur