Erdoğan'dan korkuyorum diyen Karadağlı ÜLKE TV'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözlerle gündeme gelen Karadağlı, Turgay Güler’in sorularını cevaplayacak.

Erdoğan'dan korkuyorum diyen Karadağlı ÜLKE TV'de
Erdoğan'dan korkuyorum diyen Karadağlı ÜLKE TV'de
GİRİŞ 19.01.2015 13:30 GÜNCELLEME 22.01.2015 09:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Turgay Güler’in hazırlayıp sunduğu Sıradışı’na bugün Tamer Karadağlı konuk olacak. Geçtiğimiz günlerde gazeteye verdiği röportajıyla gündeme gelen Karadağlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işaret ederek söylediği ‘‘Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan korkuyoruz. Ben de dahil hepimiz bu korkuları yaşıyoruz… Korkulan şey ekmeğimden olurum korkusu’’ sözleriyle çok konuşulmuştu. Bu açıklamalar sonucunda Turgay Güler’in köşe yazısındaki program davetine cevap veren Karadağlı, bu akşam Sıradışı’nda olacak. Programda AK Parti Hükümeti’nin sinema, tiyatro, sanat alanında yaptığı çalışmalar ve bu sektör çalışanlarının görüşleri konuşulacak.
 
Farklı sorular, başka yorumlar, gerçek açılımlar ve dahası.. Gazeteci Turgay Güler'in kendine has bildik üslubuyla hazırlayıp ekrana taşıdığı Sıradışı, bugün saat 20:00’de Ülke TV'de izleyicisiyle buluşuyor.
 

YORUMLAR 4
  • salim 9 yıl önce Şikayet Et
    tamer efendi! çok boş bir adamsın! sanatçılığın zerresi sende yok! korkuyormuş!!! ne kadarda ucuz konuşuyorsun gündeme gelmek için. oyunculuğunda beş para etmez ayrıca.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Tamer Karadağlı sen bilmiyorsun galiba Recep Tayyip Erdoğanın kimin torunu olduğunu "Kılıcın yapamadığını adalet yapar" diyen Cennet Mekan Cihan Padişahı Kanuni Sultan Süleyman Hanın Torunu !
    Cevapla
  • Ramazan YORULMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Tamer Karadaglı bey senin haddinemi TC CUMHUR BAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİB ERDOGA nı Agzına almak. Düzenini kurmuşsun tuzun kuru nefsin kabarmış kendini bir şeymi sandın sen, kendini sanatcımı zannediyorsun.Gercek sanatcı Devlet Büyüklerine karşı saygısızlık edmez saygılı davranır.ALLAH Devletimize zeval vermesin.Karadaglı yıkıcı olma yapıcı ol adam gibi adam ol.Yanında yürüdügün insanları iyi analiz et ve Devletimize zarar verme.
    Cevapla
  • Baksen :) 9 yıl önce Şikayet Et
    Gezide ön saflarda yer al sonra korkuyorum de. Korkan adamın gezide işi neydi ? :) Geçiniz bunları.! Yağ gibi üste çıkma lafına birebir uyan bir şahus.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor