Arzu Veysel'in pençesine düşer

Melek hapishaneden kurtulacağı günü hayal ederken, Elif’e olan hasreti daha da büyümüştür.

Arzu Veysel'in pençesine düşer
Arzu Veysel'in pençesine düşer
GİRİŞ 29.01.2015 13:20 GÜNCELLEME 02.02.2015 18:16

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te Melih, kardeşini hapishaneden kurtarmak için yeni yollar aramaya başlar. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam ilk olarak Sosyete Şaban izleyenlere kahkaha tufanı yaşatacak. Ardından ise Süper Polis’le macera dolu dakikalar yaşanacak.

Elif – 18:50 

Melek hapishaneden kurtulacağı günü hayal ederken, Elif’e olan hasreti daha da büyümüştür. Melih, kardeşini o yaşanılmaz yerden kurtarmak için tekinsiz insanlarla uğraşır. Arzu, Melek’in cezaevinden çıkmaması için çalışırken, Veysel, Arzu’yu tehdit etmeye devam eder. Arzu bu duruma boyun eğmeyince, Gonca devreye girer. Gonca, Selim için nasıl bir yol bulacaktır?
 

Sosyete Şaban – 20:00

 
Zengin bir köy ağası olan Şaban beşik kertmesi olan genç, güzel ve eğitimli Peri'yle evlenmeyi ister fakat bir türlü kendini beğendiremez. Genç kız Amerika'da eğitim gördükten sonra yurda döner ve babasının sıkıntılı günlerini atlatabilmesi için zorlada olsa Şaban'ı küçümsemesine rağmen onunla evlenmek zorunda kalır. Şaban Ağa, kendini Peri’ye beğendirmek için yapmadık şey bırakmaken Peri babası için gerekli parayı alır almaz Şaban Ağa’yı da aşağılayarak köyden kaçıp İstanbul’a gelir. Onuru incinen Şaban hemen harekete geçer. En ünlü eğitmenlerden kibarlık ve görgü dersleri alır. Kendini kabul etmeyen eşine ders vermek için hazırladığı plan sayesinde sosyetenin Dilaver Bey’ine dönüşür.  Şimdi hesaplaşma vakti gelmiştir… Aksiyon filmlerinin dövüş ve komediyi birleştiren usta ismi Jackie Chan’in bir polis olarak karşımıza çıktığı Süper Polis adlı film bu akşam Kanal 7’de ekrana geliyor.

Süper Polis – 22:50
 

Polisler bir mafya liderinin peşine düşerler. Boğa adıyla düzenlenen bir operasyon ile tüm çete hapishaneye gönderilecektir. Polislerden herkesin ayrı bir görevi vardır. Fakat operasyondan önce bir sızma olur ve ani baskın planı yatar. Ardından polislerle çete üyeleri arasında bir çatışma başlar. Arabaların evlerin içinden geçerek ana caddelere çıkışı, sokakta otobüs ile yapılan müthiş kovalamaca ve bir polisin dürüst çalışmaları sonucu patronları yakalanır. Müthiş bir kovalamaca sonrasında çetenin patronu yakalanır. Bu büyük başarının arkasında Kevin (Jackie Chan) adlı bir polis vardır. Yakalanan mafya lideri yargıç önüne çıkarılacaktır. Suçluları ele verecek bir tanığı koruma görevi Kevin'e verilir. İşi oldukça ciddiye alan Kevin komedi ve aksiyon dolu bir mücadeleye girer.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'