Ege Üniversitesi olayları masaya yatırılıyor

Eski Nizam-ı Alem Ocakları Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nun konuk olacağı Söz Bitmeden'de üniversitelerde yaşanan öğrenci olayları konuşulacak.

Ege Üniversitesi olayları masaya yatırılıyor
Ege Üniversitesi olayları masaya yatırılıyor
GİRİŞ 18.02.2015 11:53 GÜNCELLEME 25.02.2015 12:57

Ülke TV’de Gazeteci Elif Çakır’ın hazırlayıp sunduğu Söz Bitmeden’e bu akşam üniversitelerdeki olaylar ele alınacak. Geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesi'nde öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu öldürüldü. Bu olaydan sonra farklı üniversitelerde de olaylar yaşanmaya başlandı. Üniversitelerde neler oluyor? Paylaşılamayan ne? Öğrenciler arasındaki kavga neden yaşandı? 22 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümünden kimler sorumlu? Üniversitelerde terörist gruplar örgütlü mü? Karanlık odaklar 80 öncesi senaryoyu mu oynamak istiyor? Tüm bu soruların cevabı bu akşam Söz Bitmeden’de olacak. Elif Çakır’ın sorularını Eski Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu cevaplayacak.
 
Gündemden düşmeyen olaylar, satır aralarında kaybolanlar, karanlıkta gizlenen ayrıntılar Gazeteci Elif Çakır moderatörlüğünde Söz Bitmeden ile Ülke TV ekranında masaya yatırılıyor. Söz Bitmeden Pazartesi’den Perşembe'ye 17.00’de Ülke TV ekranlarında.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı