Ve tamamen bitti!

İnternette yayınlanmasına karar verilen Ulan İstanbul'la ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Ve tamamen bitti!
Ve tamamen bitti!
GİRİŞ 04.03.2015 11:41 GÜNCELLEME 04.03.2015 14:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal D'de yayınlanan Ulan İstanbul daha önce sadece internetten yayınlanma kararı almıştı. Alınan son karar ile Ulan İstanbul tamamen kaldırıldı. Ulan İstanbul artık internetten de yayınlanmayacak.
 
Ulan İstanbul ekrana veda etti. Yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği ve başrollerini Şebnem Bozoklu ile Uğur Polat'ın paylaştığı "Ulan İstanbul"un dijital mecradaki yayını 1 hafta sürdü. Kanal D'nin internet sitesi üzerinden yayınlanmaya başlayan dizi, kanal yönetiminin aldığı kararla yayından kaldırıldı.
 
Geçtiğimiz günlerde ekrana veda eden "Ulan İstanbul" dizisi, izleyicilerine Kanal D'nin internet sitesi üzerinden yayınlanacağı müjdesini vermişti.  

YORUMLAR 3
  • Bünyamin BAŞARAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Şükürler Olsun Umarım bu karardan asla vaz geçmezler.
    Cevapla
  • Komşu 9 yıl önce Şikayet Et
    böyle kabiliyetli oyuncuların böyle uydurma bir dizide rol almaları dizi sektörünün geldiği noktanın ne kadar içler acısı olduğunun işaretidir. Her oyuncu bir dizide oynayacak, dizi senaryosu tatmadık oyuncu kalmayacak gibi bir kural falan mı kondu ki bu camiada herkes tv de boy gösteriyor? Diziler kırmızı halı gibi oldu. Herkes bir boy gösterip geçiyor.
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Vah Vah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı