Gribe karşı direnen bitkiler Feridun Kunak Show'da

İzleyicilerinin sağlığını düşünen program Dr Feridun Kunak Show’da soğuk algınlığından korunmak için alınabilecek önlemler ekrana taşınacak.

Gribe karşı direnen bitkiler Feridun Kunak Show'da
Gribe karşı direnen bitkiler Feridun Kunak Show'da
GİRİŞ 12.03.2015 09:49 GÜNCELLEME 19.03.2015 10:05

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün geçmek bilmeyen soğuk algınlığı hakkında merak edilenler ekrana taşınacak. Elif’te ise Melih, kardeşine gerçekleri anlatmaya çok yakındır. Kanal 7 film kuşağında bu akşam Matrıx serisinin üçüncü filmi ile fantastik bir yolculuğa çıkılacak.
 

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:15

İzleyicilerinin sağlığını düşünen program Dr. Feridun Kunak Show’da bugün son zamanlarda sıkça rastlanan ve geçmek bilmeyen soğuk algınlığından korunmak için alınabilecek önlemler ekrana taşınacak.

Elif – 19:45

 
Arzu, yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışırken, her şeyi itiraf ettiği görüntüleri kaydedenin kim olduğunu düşünür. Veysel, Arzu’yu zor durumda bırakmış olmanın rahatlığını yaşarken beklemediği bir durumla karşılaşır. Melek,  aylarca zor günler geçirdiği hapishaneden çıktıktan sonra, kendine yeni bir hayat kurmaya çalışır. Melih kardeşine yardım etmeye çaışırken, Melek tüm hayatını etkileyecek olan gerçeği, yani Melih’in kardeşi olduğunu öğrenmeye çok yakındır.
 

Matrix – 20:45

 
Artık sahip olduğu gücü kendinden emin bir şekilde kullanan Neo, insanüstü özelliklerle donatılmış olduğunun ve iletişime geçtiği her şeyin şifresini çözebilen üstün yeteneğinin farkına varıyor.Bununla birlikte hayatta kalmaya çalışan insanoğlu, tüm insanlığın geleceği için birer birer Matrix’e karşı gelmeye başlıyor. Başkaldıranların sayısı arttıkça makinalar dünyada son kalan gerçek şehir olarak kabul edilen, insanlığın direniş merkezi Zion’a saldırıyor
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?