Diz ağrısına ameliyatsız çözümler

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün günlük yaşamda hareketi kısıtlayan diz ağrıları hakkında merak edilenlere yer verilecek.

Diz ağrısına ameliyatsız çözümler
Diz ağrısına ameliyatsız çözümler
GİRİŞ 14.04.2015 09:30 GÜNCELLEME 21.04.2015 14:00

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün fazla kilolar, ilerleyen yaş gibi nedenlerle ortaya çıkan diz ağrıları üzerine konuşulacak. Ekranların sevilen dizisi Elif’te bu akşam Melek kızını merak ederken Melih kardeşine destek olmaya çalışır. Kenan ise Arzu’nun bir plan hazırladığını düşünür ve sorgulamaya başlar. Kanal 7 film kuşağında ilk olarak Gül’ün Çilesi ardından ise Tsunami film severlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Alternatif tedavi yöntemleriyle yaşam kalitesini bozan rahatsızlıklara çözüm bulan Dr. Feridun Kunak Show’da bugün günlük yaşamda hareketi kısıtlayan diz ağrıları hakkında merak edilenlere yer verilecek.

Elif – 19:45

Melek yavrusunun nerde ve ne halde olduğunu bilmeden nefes almaya çalışırken, en büyük destekçisi Melih ona güç vermeye çalışır. Kenan, Arzu’ya kafasındaki soru işaretlerini yöneltse de, Arzu hiç bir şey hatırlamadığını ona inandırmak için elinden geleni yapar. Melih, Elif’i bulmak için çabalarken, Arzu öğrendiği bilgiyi kendi lehine çevirmeye çalışarak, bir plan yapacaktır.

Gül’ün Çilesi – 20:45

Öyküsünü Mehmet Uyar’ın yazdığı ve Nazif Tunç’un yönettiği Gül’ün Çilesi bir iftira sonrasında hayatı kararan gencecik bir kadını anlatıyor. Türlü belaların ve ihtiraslı insanların pençesinde yoğrulan bir kadının öyküsü: GÜL’ÜN ÇİLESİ… Kanada’ya çalışmaya giden Halis, karısı Gül’ü giderken abisi Birol’a emanet eder. Halis gittikten kısa bir süre sonra ise Birol Gül’e tecavüz etmeye kalkışır. Karısı Nurten’in olaydan haberdar olması sonucunda Birol, Gül’ü kendisine uygunsuz bir teklifte bulunmakla suçlar ve döverek evden atar. Çaresiz halasına sığınan Gül burada yaşamaya başlar. Bu sırada Halis Kanada’ya gidememiş ve evine geri dönmüştür.  Olayları abisinin ağzından duyan Halis karısı Gül’ü bulur ve kasabayı terk etmesini söyler. Çaresiz İstanbul’un yolunu tutan genç kadın şehirdeki ilk gününde bir kaza geçirir ve kendisine çarpan adamın villasına sığınır. Burada da talihsizlikler yakasını bırakmaz. Evin kahyası tarafından sürekli rahatsız edilir. Gül yüz vermeyince de yine iftiraya uğrar. Villadan kovulan Gül, bu kez Çetin diye bir kadın satıcısıyla karşılaşır. Çetin onu para karşılığı yaşlı bir adama satar ama Gül’ün bundan henüz haberi yoktur… Genç kadın bir iftirayla kendisini bilmediği bir şehrin sokaklarında ve tanımadığı insanların içinde bulur. Çile çekmekte ve zor günler geçirmektedir…

Tsunami – 22:50

Haneundae, Kore yarımadasının güney doğusunda bulunan Busan şehrine bağlı Doğu Denizi sahil şeridinin en uğrak noktalarından biri olmakla beraber plajları her yıl 1 miyon ziyaretçiyi kendine çekmektedir. Haeundae’nin yerlisi olan Man-sik, dört yıl önce açık denizde yaptıkları balık avı seferinde bir iş arkadaşını tsunamide kaybetmiştir. O günden beri bir daha denize açılmamıştır.Küçük bir deniz ürünleri restoranını işleterek basit bir hayat sürmekte ve uzun süredir çıktığı kız arkadaşı Yeon-hee’ye evlilik teklifi yapmaya hazırlanmaktadır. Man-sik’in erkek kardeşi ise sahil güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Günün birinde ona saldırganca asılan Seulden liseli bir kız öğrencinin hayatını kurtarır. Bu günlük ilişkiler ortaya çıkarken, jeolog ve tsunami araştırmalarında uzman Kim Hwi, Doğu Denizi’nden 2004 yılında Hint Okyanusu’nda oluşan tsunamiye benzer faaliyet sinyalleri geldiğini fark eder. Uyarılarına rağmen, Afet Önleme Dairesi bunun Kore’yi hedef almadığını ve zarar vermeyeceğini ileri sürer. Kore yarımadasına doğru ilerleyen mega tusunamiyi keşfettiğinde ise, çabucak Haeundae’ye doğru hareket eder. Orada bir kültürel etkinlik düzenleyen yedi yıldır görüşmediği eski karısıyla karşılaşır. Aynı zamanda onun babası olduğundan habersiz genç kızını da görür. En sonunda, Kim kaçmak için on dakikalarının olduğu ölümcül bir dalganın geldiğini haber eder. Tatilciler ve Busan sakinleri sıcak yaz güneşinin tadını çıkarırken, bir mega tsunami Haeundae’ye doğru saatte 800 km hızla gelmektedir.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!