Hanefi Avcı Söz Bitmeden'e konuk oluyor

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı bu akşam Ülke TV’de Elif Çakır’ın sunumuyla ekrana gelen Söz Bitmeden programına konuk olacak.

Hanefi Avcı Söz Bitmeden'e konuk oluyor
Hanefi Avcı Söz Bitmeden'e konuk oluyor
GİRİŞ 24.05.2015 12:46 GÜNCELLEME 28.05.2015 09:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ülke TV’de Elif Çakır’ın hazırlayıp sunduğu Söz Bitmeden’in bu akşam ki konuğu Hanefi Avcı olacak. Fethullah Gülen Cemaati’nin emniyet teşkilatında örgütlendiğini ve telefon dinlemesi dahil yasadışı faaliyetlerde bulunduğunu iddia ettiği kitabıyla gündemden düşmeyen ve Devrimci Karargâh örgütüne yardım etmek suçlamasıyla hapis yatan Avcı, ‘Paralel Yapı’ ile ilgili açıklamalarda bulunacak. ‘‘Cemaat dış güçlerle mi işbirliği yapıyor? Gülen Cemaat’i ulusal güvenliğe tehdit mi oluşturuyor? Cemaat ile milli istihbarat arasında bir bağ var mı?’’ Tüm bu sorulara bu akşam Ülke TV’de Söz Bitmeden’de cevap aranacak.
 
‘Söz Bitmeden’, Elif Çakır’ın moderatörlüğü, uzman isimlerin katılımlarıyla Pazartesi’den Perşembe'ye 18:00’de Ülke TV ekranlarında.
 

YORUMLAR 1
  • selman 8 yıl önce Şikayet Et
    ingilizler bizden halifeliği kaldırarak islam cofrafyasındaki siyasi ve ekonomik hakimiyyeti ellerinde tutmayı amçlamışlar.şimde abd bizden mehdi veya şu bu din adamları olşturup muhafazakar kesimin hakimiyyetini ellerinde tutma çalışıyorr.şimdi türkiye cumhuriyetin muhafazakar olan halkının din işerini gören diyaneti kaldıralım diyenler veya arabasıyla şusuyla busuyla uğraşaşıp itibarsızlaştıranlar kime çalışıyor ortada değil mi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi