Cennet ve Cehennem hayatında neler yaşanacak?

Ramazan’ın huzur dolu atmosferi, Yrd. Doç. Hikmet Atan’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın yorumlarıyla ‘İftar Saati’nde ekrana taşınıyor.

Cennet ve Cehennem hayatında neler yaşanacak?
Cennet ve Cehennem hayatında neler yaşanacak?
GİRİŞ 17.06.2015 11:21 GÜNCELLEME 24.06.2015 10:33

İftar sofralarının vazgeçilmez programı olan İftar Saati rahmet ayının bereketiyle Ramazan boyunca her gün canlı yayınla Kanal 7’de ekrana geliyor. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Hikmet Atan’ın sunumu,emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumlarıyla katıldığı İftar Saati’nde bu akşam insanların dünyada işlediği günah ve sevaplara göre öldükten sonra gidecekleri cennet ve cehennem hayatıyla ilgili merak edilenleri ekrana taşıyacak. İzleyicilerden gelen soruların da yanıtlanacağı programda cennet ve cehennem hayatında insanları bekleyenler Kur’an-ı Kerim’de yer alan ayetler ışığında izleyiciye aktarılacak.
 
İftar duası, izleyicilerden gelen sorular ve ilahi bölümlerinin yanı sıra Ömer Döngeloğlu’nun Mekke ve Medine’de Hz. Muhammed’in yaşamına dair anlatımlarının bulunduğu kısa görüntüler İftar Saati’nde izleyicilere ulaştırılıyor. 

Dualar, ilahiler, canlı telefon bağlantıları, İslam’a yönelik sohbetlerle dopdolu bir iftar programı Kanal 7’de ekrana geliyor.
 
İftar Saati, Ramazan boyunca her gün canlı yayınla 17.50’de Kanal 7 ekranlarında.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü