Sözcü yazarı Bekir Coşkun camilerden rahatsız

Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun, inşa ve restore edilen camilerden rahatsızlık duydu.

Sözcü yazarı Bekir Coşkun camilerden rahatsız
Sözcü yazarı Bekir Coşkun camilerden rahatsız
GİRİŞ 17.08.2015 23:28 GÜNCELLEME 17.08.2015 23:37
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı 3 yıl süren Güneysu Kıbledağı Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Cami'nin açılışını yapmış, açılışın ardından, caminin karşısındaki mesire alanında, Orman Bakanlığı'nın yetiştirdiği keklikleri doğaya salmıştı. Burada Erdoğan'ın başına uçan kekliklerden biri konmuş, Erdoğan'ın koruması kekliği almaya çalışırken kekliğin ürkmesi üzerine ortaya gülümseten görüntüler çıkmıştı.

"NEREDE BİR TEPE GÖRSE CAMİ YAPTIRMAYA BAKIYOR"

Bugünkü köşe yazısında, kekliklerin doğaya salınmasına değinen Sözcü yazarı Bekir Coşkun,  skandal yazısınında şu ifadelere yer verdi: "Konacak başka yer? Kekliğin gidip konacağı yere o gün açtıkları camiyi yapmışlardı… Kıbledağı'nın tam tepesine, 1200 rakıma… Bu nerede bir tepe görse -parası milletten- oraya bir cami yaptırmaya bakıyor… Ya da tepe görünce aklına cami geliyordur… Çukura yapsan kim görecek?.. Çünkü bu camiler dekor…"

YORUMLAR 103
  • rizeli 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar ben o caminin yapıldığı köydenim.Ağzı olan konuşuyor.aynı zamanda dağa çıkan yol yapıldı.yol çevredeki çay tarımı arazilerinede ulaşımı sağladı.Orada sadece bir cami yapılmadı.aynı anlanın içinde mesire alanları,kapalı vede açık piknik alanlarıda var.oraya çıkması şehirden 1 saat sürüyor.giden insanların dini vecibelerini de yapabilmeleri için cami yapıldı.Yoksa kışın 6 ay kar 2 metre kimse buraya gelmez zaten.
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    NİYE KARNIN AGRIYOR sanamı soracayım sen cukurunu doldurmaya bak benim tepelerimle ugraşma güzüne girer sonra dünyanda ahiretinde mayıs olur tamammı...
    Cevapla
  • okur 8 yıl önce Şikayet Et
    eee adam alemci.oraya bir bar açılsaydı siz ozaman görün türkiyenin çağdaşlığını.adamlar gelmezler gitmezler ama camilerin varlığından aşırı rahatsızlık duyarlar.şüphesiz camileri ALLAH ı ve peygamberi sevenler ihya eder.
    Cevapla
  • a.cengiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Oraya gazino yapılsaydı çok güzel manzaralı bir restoran diye öğe öğe bitiremezdin ama camii yapılınca rahatsız oluyorsun son namazın orada kılınacak haberin olsun ama Müslümansan tabi
    Cevapla
  • Dekor Diyenler! 8 yıl önce Şikayet Et
    Hem güzel dekor olsun, hem de içi ibadet edenlerle dolsun.. Kime ne zarar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...