NOV Reklam İstanbul'da hizmet vermeye başladı

NOV Reklam en yeni, kreatif yaklaşımlarla markanızı herkese reklam etmek için İstanbul Başakşehirʼde hizmet vermeye başladı.

NOV Reklam İstanbul'da hizmet vermeye başladı
NOV Reklam İstanbul'da hizmet vermeye başladı
GİRİŞ 08.10.2015 06:00 GÜNCELLEME 08.10.2015 10:58

NOV REKLAM nerede mi?

Televizyonda, dijitalde, sosyal medyada, açık havada, basında, mobilde, hatta ürünün kendisinde. Her türlü reklam – tanıtım faaliyetlerinde bulunmak üzere markalara kendisinden ve iş ortaklarından bir renk bırakıyor.

Bunu ne zaman mı yapıyor?

Tam da şimdi. Hiç vakit kaybetmeden. En yeni, en afili fikirler, kreatif yaklaşımlarla markanızı herkese reklam etmek için İstanbul Başakşehirʼde hizmet vermeye başladı.

NOV Reklam ile kendi rengini seçmek isteyen ve markasını herkese reklam etmek arzusunda olan herkesle tanışmak istiyor….

NOV Reklam Hangi Hizmetleri Veriyor?

İletişim Stratejileri - Kreatif Tasarım Hizmetleri - Konsept Geliştirme - Promosyon Ürünleri - Dijital Baskı ve Uygulama - Matbaa Baskı - Bayrak - Broşür - Katalog - Kurumsal Kimlik - Insert - Davetiye - Tabela Tasarım ve Uygulama - Kurumsal Kıyafet Tasarım ve Uygulama - Özel Gün ve Davet Organizasyonları - Araç Giydirme - Fuar Tasarım ve Stant Uygulama - İletişim Stratejileri  - Sosyal Medya Planlama - İnteraktif Tasarımlar - Tanıtım Filmleri - Reklam Filmleri ve Prodüksiyon Hizmetleri.

www.novreklam.com

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi