Şehitlerimiz Kur'an ve Dua ile anıldı!

‘Şehitler İçin Mevlit Özel’ programında Kur-an’ı Kerim tilavetleri, naat’ı şerifler ve dualar ile şehitler Kanal 7’de anıldı.

GİRİŞ 11.09.2015 11:46 GÜNCELLEME 11.09.2015 11:46

Kanal 7 ekranlarında dün akşam ekranlara gelen ‘Şehitler İçin Mevlit’ programında şehitlerimizin aziz hatırası, Kur-an’ı Kerim ve dualar ile anıldı. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında Fatih Camii’nden canlı olarak gerçekleştirilen programda, şehitlerimiz için eller semaya açıldı. Programın ardından Ömer Döngeloğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen ‘Önden Gidenler’ programında da şehitlerimiz için dualar edildi.
 
Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında gerçekleşen ‘Şehitler İçin Mevlit’ programında, önceki günlerde terör örgütünün düzenlediği hain pusuda şehit düşenler, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, dualar ve ilahiler ile anıldı. Programın ardından Ömer Döngeloğlu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Önden Gidenler’ programında da ‘İslam’da şehitlik mertebesi  ve şehadet konuları ele alındı. Programda, Naat-ı Şerifler, Kur-an-ı Kerim tilavetleri ile şehitlerimiz için eller semaya açıldı.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı