RTÜK bu defa acımadı: Yayınları durduruldu!

RTÜK bazı platformların yayın iletim yetkisini taşıdıkları korsan yayınlar nedeniyle iptal etti.

RTÜK bu defa acımadı: Yayınları durduruldu!
RTÜK bu defa acımadı: Yayınları durduruldu!
GİRİŞ 15.09.2015 14:01 GÜNCELLEME 15.09.2015 14:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

RTÜK, kanun ve yönetmeliğe aykırı olarak yayın yapan platformlardan Digimedia ve Güç digitalın yayın iletim yetkisini iptal etti ve bu platformların taşıdığı toplam 60 + 56 korsan TV yayınını durdurma kararı aldı.

RTÜK'ün karar sonrası bu platformların yayınını durdurduğu öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    RTÜK sen ne işe yarıyorsun? pkk sözcülüğü yapan yayınları engellemiyor hatta kanallarını kapatamıyorsan sen niye varsın yoksa sende mi eteklilere sempati duyuyorsun?
    Cevapla
  • gereksiz insanlar 8 yıl önce Şikayet Et
    rtuk hic bir ise yaramiyor aski memnu... gibi pisluk dizileri normalmis gi i yayinladialr ondan so rada adamin yegeni yengesine gozu dikincede olay olyuor haberler dusuyorlar millet agzina geleni sayiyor dizide iyidide gercekde niye kiziyorsunuz ama o dizidekiler zengin ve guzel oldukalri icin bir sorun deilmi yani
    Cevapla
  • gemici 8 yıl önce Şikayet Et
    @insaf ATV konusunda haklısın.
    Cevapla
  • Halit 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel olmuş.
    Cevapla
  • abdulkadir 8 yıl önce Şikayet Et
    paralel yapı fox kanal d ve star tv nin de yayınlarını kes ey rtuk ne zaman görevini yapacaksın..... yayınlara bir bak .insafla ahlak la bizim külturumuzle ne alakası var. tamamen geçnliğin şuuraltını zehirleyen ahlaksızlık tohumları eken yayınlarla dolu. nerde kaldı genel ahlak.siz namussuz olabilirsiniz rtuk yetkilileri ama toplumumuz hala iyi durumda lütfen görevinizi yapın. akılsız köpekler. tayyip e kurban olun . münafıklar onun sayesinde sizin gibiler makam sahibi oldular. allah görevini yapmayanların belasını yakında verecek.
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    rtük üyeleri 4 ak parti 5 üye muhalefetten dolayısıyla ...fazla beklentiye girme derim. geçenlerde a tv de pkk hdp aynı kefede diye yayın yapıldı hdp şikayet etti rtük üyesi mhp li sayesinde kanal a tv ceza almıştı. yani bu mhp lilerin ak parti düşmanlığından öyle gözleri dönmüş ki yeri geldiğinde hdp ye bile destek çıkmaktan geri kalmıyor.
    Cevapla
  • insaf 8 yıl önce Şikayet Et
    atv nin hangi yayını bizim kültürümüze ahlakımıza uygun?
    Cevapla
  • Malik Atasoy 8 yıl önce Şikayet Et
    Birdaha da bu dandik kanallar gelmesin lütfen. Her ay isim değiştirip yayın yapıyorlar. Yayın da yayın olsa bari. Kemal Sunal filmlerini gösterip araya telefon, krem vb reklamları gösteriyorlar sürekli. Aslında reklam arası film gösteriyorlar desem daha doğru olacaktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi