Tuncer canlı yayında böyle bayıldı

Kanal 7 ekranlarının sempatik sunucusu Mahmut Tuncer, dün gece, yaşadığı duygusallığa dayanamayıp canlı yayında bayıldı. İşte kare kare Tuncer'in bayılma anı

Tuncer canlı yayında böyle bayıldı
Tuncer canlı yayında böyle bayıldı
GİRİŞ 16.05.2006 16:01 GÜNCELLEME 16.05.2006 16:01

Görme engelli Ayten ve fiziksel engelli Yavuz’un nikâh töreni sırasında duygulanan Tuncer, gözyaşlarını tutamadı, bir süre konuşamayan sanatçı canlı yayında yere yığıldı.

Kanal 7’de, Pazartesi geceleri ekranları şenlendiren Mahmut Tuncer, her hafta olduğu gibi bu hafta da canlı yayında bir çifti evlendiriyordu. Radyo programcısı Gezegen Mehmet aracılığıyla tanışan görme engelli Ayten ve fiziksel engelli Yavuz, Mahmut Tuncer Show’a başvurarak evlenmek istediklerini bildirmişlerdi. Kız isteme, kına gecesi halledilmiş sıra nikâha gelmişti.

Pazartesi gecesi canlı yayınlanan Mahmut Tuncer Show’da nikâh kıyılacaktı. Güzel başlayan gecede, sıra çiftin nikâh törenine gelmişti. Nikâh kıyılacağı sırada, telefonla yayına bağlanan Gezegen Mehmet, duygusal bir konuşma yaparak, engellilerin önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirtti. Stüdyodaki çiftin çabalarını kutlayan Mehmet, evlilik için emeği geçenlere teşekkür etti. Bu duygusal konuşmanın ardından gözyaşlarını tutamayan Mahmut Tuncer bir süre olduğu yerde kaldı. Evlenmek üzere stüdyoda bulunan çifti ayakta alkışlayan seyirciler, Mahmut Tuncer’i daha da duygusallaştırdı. Gözyaşlarına hâkim olamayan Mahmut Tuncer, seyircilerin arasından geçerken birden yere yığıldı. Tuncer’e ilk müdahale stüdyoda yapıldı.

Mahmut Tuncer’in bayılmasıyla yarım kalan nikâh töreni, konuk sanatçılar Ahmet Ece ve Gülesin’in şahitliğinde yapıldı. Nikâh töreniyle birlikte program sona erdi. Tansiyonu düştüğü belirlenen Tuncer’in sağlık durumu iyi.









 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini