Savcılıktan Aydın Doğan'a şok!

Savcılık, Doğan Medya Grubu’nun yayın organlarının incelenmesini istedi

Savcılıktan Aydın Doğan'a şok!
Savcılıktan Aydın Doğan'a şok!
GİRİŞ 30.09.2015 00:40 GÜNCELLEME 30.09.2015 00:45
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Doğan Grubu’nun tüm yayın organlarının ve sosyal medya hesaplarının tek tek incelenerek, “Terör örgütü propagandası” içeren yayınların kurum politikası olup olmadığının tespitini istedi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, görev yeri dolayısıyla Doğan Medya Grubu hakkında “Terör örgütü propagandası yapma” iddiasıyla re’sen soruşturma başlatmıştı. Soruşturma derinleştirilerek gruba bağlı tüm yayın organları ve sosyal medya hesapları mercek altına alındı. Başsavcılık, “Terör örgütü propagandası” içeren yayınların bir kurum politikası olup olmadığına dair detaylı araştırma için Emniyet’e yazı yazdı.

KOMPLE İNCELEME

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yazılan yazıda, grubun yayın organlarında yer alan “Terör örgütleri propagandası” içeren yayınların tek tek tespiti istendi. Yine grubun yayın organlarının twitter hesaplarının da incelenmesi için talimat verildi. Savcılık, bu araştırmanın tamamlanmasının ardından “Terör örgütü propagandası” içeren yayınların bir kurum politikası olup olmadığına yönelik kararını verecek. Kurum politikası olduğunun tespit edilmesi halinde Grup Başkanı Vuslat Doğan Sabancı’nın da aralarında yer aldığı birçok kişinin ifadesi alınacak. Kurum politikası olmadığının tespiti halinde ise söz konusu yayınları hazırlayan kişiler hakkında kurumun ne gibi bir tavır sergilediği araştırılacak. 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 25
  • şenel 8 yıl önce Şikayet Et
    geç kalmışlar bi zahmet incelesinler
    Cevapla
  • Senol 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Frau Merkel bunların başkanı
    Cevapla
  • ali rıza 8 yıl önce Şikayet Et
    ya hasan kardeş kolaymı aynı gemideyiz
    Cevapla
  • cafer 8 yıl önce Şikayet Et
    kapatılması lazımdı cok onceden dogan ve yanındakı yamakları ıcerıye tıkılmalı derhal bır baska ulkede olsaydı bu olaylar bunların hepsını ıp te sallandırırlardı
    Cevapla
  • Rumuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğan'ın önce yargı içinde çöreklenmiş ajanlarını ve yandaşlarını temizlemek lazım. Değilse adil bir yargılama yapılması imkansız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!