Elif'te sürpriz var! Kenan ortaya çıkıyor

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Elif'te bu akşam Emiroğlu ailesini kötü bir sürpriz bekliyor.

Elif'te sürpriz var! Kenan ortaya çıkıyor
Elif'te sürpriz var! Kenan ortaya çıkıyor
GİRİŞ 28.09.2015 10:30 GÜNCELLEME 01.10.2015 11:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir anda ortadan kaybolan Kenan, hiç kimsenin ummadığı bir şekilde geri dönecek. Elif'in babası olduğunu Kenan'a söylemek isteyen Melek ise Emiroğlu çiftliğinde acı haberle karşılaşacak. 
Olayların ardında karısını kaybetme korkusuyla yaşayan Selim, hâlâ yoğun bakımda olan Zeynep’e yapılanların hesabını sormaya kararlıdır. Selim bütün bunların sorumlusu olarak iki kişiden şüphelenirken Emiroğlu ailesi bir acıyla daha sarsılır. Günlerdir kendisinden haber alınamayan Kenan, bir anda kötü bir şekilde ortaya çıkar. Günlerdir gördüğü kabus gerçek olan Aliye’nin yüreğine düşen kor, dayanılacak gibi değildir. Elif’in kızı olduğunu Kenan’a söylemeye kararlı olan Melek, bunun için çiftliğe gittiğinde neyle karşılaşacağından habersizdir.
 
Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor.
 
Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de…
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • seker sarıoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    kenen diziden cıkması eyi olmadı
    Cevapla
  • hatice 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşke kena diziye geri dönseydi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki