Maraş gelenekleriyle Kanal 7'ye taşınıyor!

Anadolu kültürünü tüm yönleriyle ekrana taşıyan Gündüz Gece, buram buram memleket kokan bölümleriyle ekrandaki yerini alıyor.

Maraş gelenekleriyle Kanal 7'ye taşınıyor!
Maraş gelenekleriyle Kanal 7'ye taşınıyor!
GİRİŞ 03.10.2015 12:39 GÜNCELLEME 03.10.2015 12:39

Kürşat’ın bu haftaki durağı Kahramanmaraş olacak. Maraş’ın zengin mutfağı, sıcak insanları ve tarihi dokusu Gündüz Gece’de izleyiciye ulaşacak.

Halk müziğinin güçlü yorumcusu Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla ekrana gelen Gündüz Gece, Anadolu’nun doğallığını koruyan köşelerinden özlenen görüntülerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Gündüz Gece, bu hafta izleyicilerine Kahramanmaraş’tan seslenecek. Kahramanmaraş’ın tarihi, ağız sulandıran lezzetleri ve Maraş halkıyla içten bir sohbetin ekrana taşınacağı programda Maraş geleneklerine yer verilecek.

Türkiye’yi köşe bucak gezip, gizli kalmış güzellikleri gün yüzüne çıkaran Gündüz Gece, yöresel yaşamlardan kesitler, türkülere konu olan efsaneler, lezzetli yemekler, bölge halkıyla sıcacık sohbetleri Kanal 7 ekranlarında izleyicisine ulaştıracak.
Anadolu esintilerini ve Anadolu insanının içtenliğini en keyifli şekilde bünyesinde barındıran ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 23:00’te Kanal 7’de…
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"