Melek ailesinin katiliyle yüzleşiyor

Heyecan dolu bölümleriyle izleyicilerini ekrana kilitleyen Elif’te sular durulmuyor.

Melek ailesinin katiliyle yüzleşiyor
Melek ailesinin katiliyle yüzleşiyor
GİRİŞ 04.10.2015 13:05 GÜNCELLEME 08.10.2015 09:59

Melek, ailesini öldüren kişiyle yüzleşirken duydukları karşısında ne yapacağını bilemez. Tuğçe ise babasının mezarına giderken kaybolur. Çiftliğe dönmeyen Tuğçe herkesi endişelendirir.

Tuğçe babasının mezarına giderken kaybolur. Yolda Tuğçe’yi tanıdık bir isim bulur. Melek ailesini öldüren adamla yüzleşerek geçmişte yaşananları öğrenmeye çalışır. Çiftlikte herkes seferber olmuş Tuğçe’yi ararken, Arzu Serdar’ın Tuğçe’yi kaçırdığından emindir. Zeynep, hayatını alt üst edecek gerçekle yüzleşmeye çalışırken Selim yaşadıkları kadere isyan eder. Kenan’ın yaşadığını öğrenince Necdet’in intikamı bu sefer acı olacaktır. Tuğçe, eve geri dönebilecek midir?
 
Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor.
 
Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de…
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi