Can Dündar kirli siyaseti itiraf etti

Ankara'daki patlamayı kirli siyasete alet edenler kervanına Can Dündar da katıldı. Dündar, amaç 'Nemrud'u devirmek' dedi.

Can Dündar kirli siyaseti itiraf etti
Can Dündar kirli siyaseti itiraf etti
GİRİŞ 11.10.2015 17:51 GÜNCELLEME 11.10.2015 21:34
Bu Habere 176 Yorum Yapılmış

Ankara'da şu an için kimin düzenlediği belli olmayan terör saldırısında 95 kişi hayatını kaybetti, son rakamlara göre 300'e yakın insan da yaralandı.

Saldırıdan henüz 1 gün geçmesine rağmen, katliamın üzerinden üretilen kirli siyaset de deşifre oldu. HDP, CHP ve bu çevrelere yakın medya anında başta Erdoğan olmak üzere AK Parti için 'devirelim' çağrıları yapmaya başladı.

CAN DÜNDAR KİRLİ SİYASETİ İTİRAF ETTİ: NEMRUD'U DEVİRELİM

Kimileri halkı sokağa çağırıp isyan çağrısı yaparken kimileri de açıkça Erdoğan için "Nemrud'u devirelim" dedi. Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar da bu isimlerden biri.

Dündar, Ankara’da yaşanan katliama ilişkin “Madem “İnadına barış” diyenlerin karşısına “İnadına savaş” diyenler dikildi. Torunlarımızın barış pankartlarından kefen yaparak büyümemesi için… Şahsi iktidarı için meydanı ateşe veren Nemrud’lara karşı, yangına su taşıyan karıncalar gibi, barışın yanında kümelenerek hiç değilse safımızı belli edelim. Bu yangını söndürelim. Nemrud’u devirelim” dedi.

YORUMLAR 176
  • KALEM: 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazar dediğin para babalarına göre yazı yazan degil.Gerçekleri vatandaşına duyurandır.Hırsı için başkasına nemrut diyen yazar tarafgil yazardır buda onun gerçekçi olmadığını gösterir.
    Cevapla
  • gerçek 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte fırsatçı yazar sen ölenlere acımiyorsunki kalkmişsn cumhurbaşkanını kast ederek nemrud diye yaftaliyorsun.Teröre niçin karşı çıkmiyorsunuzki.2003 ten önceki Türkiye'yi niçin hatırlamiyorsunuz.
    Cevapla
  • Alican 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen atatürkün ey türk gençliği hitabesinde söylediği vatan hainlerinin başında gelenlerdensin senmi atatürkçüsün ulan hain inönücü hadi ordan.
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    safımız belli reis-i cumhurumuzun yanındayız. hadi bakalım. millet senide biliyor Erdoğan'ı da.
    Cevapla
  • Hüseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    Kafayı halkın %52 oy oranıyla seçilmiş Cumhurbaşkanına takmış olan haçlı zihniyetinin içinde yer alan sizin gibi zihniyetlerin en büyük nemrut olduklarını düşünüyorum.Unutmayınız ki Hz.İbrahim'i ateşe atan ve günümüzde de çoluk çocuk demeden sokaklara ve ateşlere atanların da sizin gibi nemrutlar olduklarından hiç şüphem kalmamıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor