Seçimin nabzı Kanal 7 ve ÜLKE'de tutuluyor!

1 Kasım 2015 Genel Seçim heyecanı birbirinden önemli gazetecilerin değerlendirmeleriyle Kanal 7 ve Ülke TV'de yaşanacak.

Seçimin nabzı Kanal 7 ve ÜLKE'de tutuluyor!
Seçimin nabzı Kanal 7 ve ÜLKE'de tutuluyor!
GİRİŞ 30.10.2015 15:36 GÜNCELLEME 30.10.2015 15:36

En hızlı, en güvenilir sonuçlar, doğru analizler ve birbirinden farklı seçim tabloları Kanal 7 ekranlarında olacak. Türkiye’nin önde gelen gazetecileri ve akademisyenleri gün boyu yaşanan gelişmeleri ve seçim sonuçlarını Seçim Özel yayınında değerlendirecek.

Ülke TV'de seçim heyecanı 17.00'de başlıyor!

‘Ülke’de Yeniden Seçim’ programı saat 17.00’den itibaren canlı yayınla Ülke TV ekranlarına gelecek. Banu Yüm ve Türkan Kaya’nın sunum ve yorumlarıyla yayınlanacak programda gerçek verilerle oy dağılımları, usta gazeteci ve siyasetçilerin yorumları Ülke TV ekranlarında olacak.

7 Haziran 2015’te gerçekleşen genel seçimlerde sandıktan koalisyon çıktı. Ancak yapılan koalisyon görüşmeleri olumlu neticelenmeyince yeniden seçim kararı alındı. Türkiye, 1 Kasım 2015’te yeniden sandığa gidecek.

Ülke TV gece boyunca 30’u aşkın ismi ağırlayacak. Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Ulkehaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yıldız, Turgay Güler, Yusuf Ziya Cömert ve Ahmet Kekeç, Ülke TV ekranlarında sonuçları değerlendiren isimler arasında olacak. Gazeteciler Esra Elönü, Nuh Albayrak, Hikmet Genç, Hasan Karakaya, Merve Şebnem Oruç, Fadime Özkan, Ayhan Ogan, Faruk Aksoy, İlhami Işık, Halime Kökçe, Nevzat Çiçek, akademisyenler Prof. Dr. Ergün Yıldırım, Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Dr. Murat Yılmaz ve eski siyasetçi Savcı Sayan’ın katılacağı ‘Ülke’de Yeniden Seçim’de seçim sonuçları değerlendirilecek. Türkiye’de oluşacak yeni siyasi tablo üzerine yorum ve analizler yapılacak.

Sandıktan tek başına iktidar mı, yoksa koalisyon mu çıkacak?

Türkiye bu sorunun cevabını 1 Kasım 2015 akşamı sandıkların kapanmasının akabinde Kanal 7 ekranlarında öğrenecek.  Saat 18:40’da başlayacak olan Seçim Özel programında, Hülya Seloni ve Mehmet Acet’in sunumuyla, anlık seçim sonuçları tüm detaylarıyla izleyiciye aktaracak. 
 
Parti genel merkezlerinden canlı bağlantıların yapılacağı Seçim Özel programı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.  Gerçekleştirilecek canlı bağlantılarla bölgelerde yaşanan gelişmeler an be an aktarılacak. Seçim Özel yayınında, Türkiye’nin önde gelen gazeteci ve akademisyenleri sandıktan çıkan sonuçları  değerlendirecek. Gün içerisinde seçim bölgelerinde yaşanan olaylar, sandıkların açılmasıyla başlayan heyecan ‘Seçim Özel’ programıyla ekranlara taşınacak.

Anlaşılır grafikler eşliğinde analizler, yorumlar, seçimin tüm detayları 1 Kasım Pazar günü saat 17.00’de canlı yayınla ‘Ülke TV’de Yeniden Seçim’ ile Ülke TV ekranlarında olurken Mehmet Acet ve Hülya Seloni'nin sunumuyla ekrana gelecek olan Seçim Özel yayını ise saat 18:40’den itibaren Kanal 7'de olacak...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar