Kötü karakterin yufka yüreği

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de…

Kötü karakterin yufka yüreği
Kötü karakterin yufka yüreği
GİRİŞ 06.01.2016 14:49 GÜNCELLEME 06.01.2016 14:49

‘Elif’ dizisinde kötü yürekli Arzu karakterini başarıyla canlandıran Cemre Melis Çınar, gerçek hayatta ekrandakinin aksine iyilik dolu bir kişiliğe sahip. Çınar, geçtiğimiz hafta dizi çekimlerinin yapıldığı çiftlikte bulduğu küçük ve yaralı köpek yavrusunun tüm bakımını üstlendi.

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi ‘Elif’te Arzu karakterini başarıyla canlandıran ünlü oyuncu Cemre Melis Çınar, izleyiciden tepki görse de, yakından tanıyanlardan yufka yüreğiyle takdir görüyor. Başarılı oyuncu çekim yaptıkları çiftlikte bulduğu, 2 aylık yaralı köpek yavrusunun bakımını üstlendi.

Coco ismini verdiği köpeğini yanından ayırmayan Cemre Melis Çınar “Dizi çekimlerinde bile yanımda setin eğlencesi oldu.” dedi. Elif isimli günlük dizi film de Arzu karakteriyle şimşekleri üzerine çeken Cemre Melis Çınar, sevilen yapımın yayınlandığı ülkelerdeki ödül törenine “Nefret edeni çok getirmeyin!” uyarısıyla katılamıyor.

Kendisine duyulan nefretin aslında kendisi için manevi ödül olduğunu savunan Cemre Melis Çınar “Oyunculuk böyle bir iş, bazen size yazılan iki satırla kötü, bazen de melek olursunuz. En önemlisi oyuncunun ne kadar inandırdığıdır” dedi. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!