Enver Aysever ile canlı yayında fena kapıştı!

Cuma namazı tatiline ilişkin mesajlarının ardından sosyal medyada tepi gören Enver Aysever ile Osman Gökçek arasında sert polemik yaşandı.

GİRİŞ 07.01.2016 14:50 GÜNCELLEME 07.01.2016 14:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ünlü yazar ve televizyoncu Enver Aysever ile Beyaz TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Gökçek, canlı yayında birbirine girdi.

Beyaz TV'de yayınlanan ve Osman Gökçek'in konuk olarak katıldığı "Sürmanşet" programına telefonla bağlanan Aysever, 'Attığınız tweetlerle ilgili özür dilemeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna, "Tweetlerde hiç bir insanın inancına yönelik bir şey söylemedim. Yandaş medya beni hedef gösterdi. Düzenlemeye karşıyım ama kimsenin ibadetine, giyimine, kılığına, kıyafetine de karışılmasından yana da değilim. İsteyen kiliseye gider, isteyen Cuma'ya gider" şeklinde yanıt verdi.

Ardından ikili arasında canlı yayında sert tarışma yaşandı.

YORUMLAR 5
  • edep ya hu 8 yıl önce Şikayet Et
    cuma namazını tartışmak ne gökçek'e nede aysever'e kalmış. başörtüsü gibi bunu da gündeme getirmenin bi anlamı yok.42 yaşındayım memurum ve bu zamana kadar cuma namazına karışan olmadığı gibi kolaylıkta gösterildi. buna 28 şubat süreci dahil olupğ başörtüsü zulmü varken de rahatça gidebiliyorduk.ancak, o zaman gidenlere irticacı diyorlardı şimdi paralel. din istismarı yapanlara ve hainlere allah fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    müslüma olan herkez bilir ki namaz da saat olmaz vakit olur....
    Cevapla
  • misafir mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    kapışma diye bir şey olmadı.gayet medeni şekilde tartıştılar.ama osman gökçek enver ayseverin ağzının payını verdi. hele de Türkiyede muhalif gazeteciler konuşturulmuyor kovuluyor basın özgürlüğü yok dediğinde osman gökçekin işte 1 saattir konuşuyorsunuz,siz hangi kanaldan kovuldunuz halk tv cnntürk bu konuyu onlara sorun demesi kapak oldu.enver aysever hep konuları başka konularla geçiştirdi.
    Cevapla
  • VATANINI SEVEN 8 yıl önce Şikayet Et
    Atin iceri akli basina gelsin
    Cevapla
  • Muş li 8 yıl önce Şikayet Et
    Onun ilahiyat prof y Öztürk ya ondan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı