AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına büyük ilgi

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 115 bin kişi katıldı.

AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına büyük ilgi
AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına büyük ilgi
GİRİŞ 08.01.2016 17:18 GÜNCELLEME 08.01.2016 17:18

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 115 bin kişinin oy kullandığını belirterek, bu kıyasıya yarışta birinci seçilenlerle finale kalan foto muhabirlerini kutladı.   

Kazancı, yayımladığı mesajda, Anadolu Ajansı için 2015'in gurur duyulacak bir yıl olduğunu vurgulayarak, bu başarının her bir çalışanın çaba ve emekleri sayesinde elde edildiğini belirtti. Kazancı, tüm AA çalışanlarına teşekkür etti. 

Her yıl gibi 2015'in de "Yılın Fotoğrafları" oylaması ile sonlandırıldığını aktaran Kazancı, artık gelenekselleşen yarışmaya kamuoyunun ilgisinin oldukça yoğun olduğuna dikkati çekti.

Kazancı, yarışmaya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

"Geçtiğimiz yıl kullanılan oy sayısı 40 bin iken, bu yıl 115 bin kişiye ulaştık. Sanat, siyaset, spor dünyasından pek çok isim yarışmamızda oy kullandı. Yarışmanın sonunda, haber kategorisinde Fırat Yurdakul'un çektiği 'Şah Fırat Operasyonu', yaşam kategorisinde Oktay Bayar'ın çektiği 'Kadınlar Günü', spor kategorisinde ise Orhan Akkanat'ın çektiği 'Arda Turan'ın Gözyaşları' başlıklı fotoğraflar birinci oldu. Bu kıyasıya yarışta öne çıkan ve birinci seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Finalist olan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum." 

Kazancı, Anadolu Ajansının önümüzdeki dönemde de aynı heyecan ve inançla çalışmaya, bölgesinde ve dünyanın dört bir yanında yaşanmakta olan acı tatlı anları fotoğraflarıyla haberleştirip dünyaya duyurmaya devam edeceğini vurguladı.   

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...