Carla Romera Kimdir? | EURO 2016 Onu Konuşuyor

EURO 2016 ‘da herkes Carla Romera konuşuyor. İrlandalı taraftarlar ile gündeme gelen Carla Romera kimdir? İşte detaylar...

Carla Romera Kimdir? | EURO 2016 Onu Konuşuyor
Carla Romera Kimdir? | EURO 2016 Onu Konuşuyor
GİRİŞ 24.06.2016 08:00 GÜNCELLEME 24.06.2016 08:05

EURO 2016 ‘da herkes Carla Romera konuşuyor. İrlandalı taraftarlar ile gündeme gelen Carla Romera kimdir? 2016 Avrupa futbol şampiyonası tü hızıyla devam ederken futbol dışında güzel olaylarda yaşanıyor. Geçtiğimiz gün turnuvanın renkli takımı İrlanda Cumhuriyeti taraftarları tüm dünyanın konuştuğu bir olaya imza attı. Fransa'nın Bordeaux şehrine takımlarını Belçika karşısında desteklemeye giden bir grup İrlandalı taraftar, yolda karşılaştıkları Carla Romera ismini tüm dünyaya duyurdu.

Turnuvadan renkli tribün görüntüleri geleye devam ederken bu defa bir taraftar diğerlerinden öne çıktı. İrlanda taraftarı maç öncesinde bir kadına toplu halde seranat yaparak ona olan beğenilerini sundular. Kim olduğu daha sonra anlaşılan bu kadın Carla Romera. Gözlerinin güzelliği ile önce İrlanda taraftarlarını daha sonra da tüm dünyayı etkisi altına alan biri Carla Romera.

İrlandalı taraftarların seranet yaparak beğenilerini sunduğu video şimdiden izlenme rekorları kırdı. Taraftarlar Carla Romera ‘ya Frankie Valli 'nin "Can't Take My Eyes Off You" (Gözlerimi senden alamıyorum) şarkısını söylediler. Bu durum karşısında şaşkına dönen genç kadın, seranadın sonunda kalabalık içinden bir taraftara minik bir teşekkürler öpücüğü verdi. Bu anlar sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Bir anda bütün dünyanın merak ettiği bu kadının ki olduğu ise daha sonra anlaşıldı. Kim olduğunun merak konusu olan kadının, Daily Mail'e konuşan Carla Romera olduğu ortaya çıktı.

Gerçek, videonun sosyal medyada paylaşmasının ardından bir arkadaşının cankurtranlık ve modellik yapan Romera 'ya  " Bu sen misin yoksa? " diye sormasıyla anlaşıldı. NTV ‘de yer alan haberde Romera ‘nın Yaşananları " büyüleyici " olarak tanımlayan Romera, "İrlandalılarla gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Kibarlık ve neşeyle dolu büyüleyici bir andı" diye konuştuğu öğrenildi.

İrlanda taraftarı daha önce de metroda karşılaştıkları annesini kucağındaki bir çocuğa uyuması için ninni söyledikleri görüntüler ile gündeme gelişlerdi. Yaklaşık 30 kişilik bir taraftar grubu ufak çocuğun uykuya dalmasına yardımcı olmak için metroda ninni söylediler. Video ile sosyal medyada paylaşılan bu anlar izlenme rekorları kırdı. İrlanda taraftarları bu turnuvanın şuana kadar en çok konuşulan taraftarları oldular.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı