Turgay Ciner'in sevgilisinin fotografı

Turgay Ciner'le Özlem Önal arasında aşk iddiası fotoğraflandı. Aydın Doğan ile Turgay Ciner çekişmesine de malzeme olan aşk iddiasının fotoğrafı ilk kez gün yüzüne çıktı.

Turgay Ciner'in sevgilisinin fotografı
Turgay Ciner'in sevgilisinin fotografı
GİRİŞ 23.01.2007 17:15 GÜNCELLEME 23.01.2007 17:15

Turgay Ciner'le Özlem Önal arasında aşk iddiaları medyada dillendiriliyordu ancak görüntülenememişti. Ancak ilk kez patronlardunyasi.com görüntüledi.

İşte patronlardunyasi.com muhabirinin fotoğraf ile ilgili izlenimleri...

Koçbank ve Yapı Kredi'nin birleşmesi şerefine Lütfi Kırdar'da görkemli bir davet verildi. Davete iş dünyasından seçkin isimler katıldı. Bin kişinin katıldığı gecede tenor Andrea Bocelli konser verdi. Basın mensuplarının alınmadığı gecede biz de davete katıldık.

Geceye Fatih Altaylı ile birlikte katılan Merkez Grubu patronu Turygay Ciner'in yanında iki de bayan vardı. Turgay Bey'den aldığımız izinle bu fotoğrafı çektik. Sonra da Turgay Bey bizi Özlem hanımla tanıştırdı. Fatih Altaylı'da yanındaki bayanın Balçiçek Pamir olduğunu söyledi. Kendini tanıtırken de 'Ben de Fatih Pamir' diye espiri yaptıktan sonra, Altaylı diye düzeltti.

Turgay Ciner, Özlem Önal, Balçiçek pamir ve Fatih Altaylı poz verirken. Turgay Beyle Özlem Önal, konser salonuna elele tutuşarak girdi.

Nur Taşkent'le 5 yıl süren evliliğini bitirdikten sonra New York'ta yaşamaya başlayan Özlem Önal bir süre önce İstanbul'a dönmüştü.

Aile şirketleri Dedeman Holding'te işbaşı yapan Önal kesin dönüş sonrası adını aşk dedikodularına karıştırmamaya büyük özen göstermişti. Ancak sonra adı basında Turgay Ciner'le aşk yaşıyor diye çıkmasına rağmen hiç birlikte görüntülenemişti. İlk kez patronlardunyasi.com çifti birlikte görüntüledi.




NOT: Fotoğrafın tüm yayın hakkı patronlardunyası.com'a aittir. Yayınlamak için izin alınız...


HABERİ PATRONLAR DÜNYASINDAN OKUMAK İÇİN....

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!