Time yılın kişisini seçti! Listede Erdoğan da var!

ABD başkanlığına seçilen Cumhuriyetçi Donald Trump, ABD'de haftalık yayın yapan Time dergisince 2016'da 'Yılın Kişisi' seçildi.

Time yılın kişisini seçti! Listede Erdoğan da var!
Time yılın kişisini seçti! Listede Erdoğan da var!
GİRİŞ 07.12.2016 19:14 GÜNCELLEME 07.12.2016 19:15
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Time'ın 1927 yılından bu yana geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiği anketin sonuçları, canlı yayınla NBC kanalında yayınlanan "Today" adlı programda duyuruldu.

YILIN KİŞİSİ TRUMP

2016'da "Yılın Kişisi" seçilen Trump, canlı yayına bağlanarak, "Bu büyük bir gurur, bunun anlamı çok büyük." sözlerine yer verdi.

Trump'ı "Amerika Bölünmüş Devletler Başkanı" olarak nitelendiren dergi, uzun ve zorlu bir başkanlık yarışından galip çıkan yeni başkanın, son derece bölünmüş bir ülkeyi yönetmek gibi bir zorlukla karşı karşıya bulunduğunu yazdı.

ERDOĞAN DA FİNALE KALDI

Aynı listede Trump'ın Demokrat rakibi eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton 2., paylaştıkları gizli bilgilerle pek çok hükümeti zor durumda bırakan "bilgisayar korsanları" 3., Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da 4. sırada yer aldı.

15 TEMMUZ VURGUSU

15 Temmuz darbe girişiminin gerçekleşme biçimine ve nasıl başarısız olduğuna vurgu yapılan bölümde, Türkiye ile AB arasındaki mülteci meselesine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zor bir süreçten gücünü koruyarak çıktığına da atıf yapıldı.

Dünya genelinde genetik mühendislik alanında çığır açan yeni teknolojiler geliştiren araştırmacılar "CRISPR Öncüleri"nin 5. olduğu listede Amerikalı şarkıcı Beyonce da 6. sırada kendine yer buldu.

YORUMLAR 35
  • Veysel YALDIZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece 1 seçimle iş başına gelecek olan mı yoksa Türkiye de 2002 den beri tüm seçimlerde 1. olan mı? Bence Yüzyılın gerçek lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN
    Cevapla
  • Fatma Aykut 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru katılıyorum
    Cevapla
  • mpna 7 yıl önce Şikayet Et
    ya tabiki yahudiye göre sıralama böyle birde dünyaya sorsunlar bakalım ama yahudi dergisi korkar sorsmaz ancak lanetlikler fitne yaparlar
    Cevapla
  • net 7 yıl önce Şikayet Et
    yilin da yuz yilin da kisisi reis Erdogan dir gerisi hikaye
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Sıralama yanlış REİS 1. sırada olmalı
    Cevapla
  • şule 7 yıl önce Şikayet Et
    eline 2004 ve öncesi türkiye verilsin trump'a ,acaba gerçekten lider olabilir miydi. gönüllerin lideri tayyip erdoğandan başkası değil.time da kimmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri