Mahsun Kırmızıgül filmi bir haftada bakın kaç bin izlendi!

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi Vezir Parmağı gişede şok yaşadı. 400 salonda gösterime giren film bakın ilk haftada kaç bin izlendi

Mahsun Kırmızıgül filmi bir haftada bakın kaç bin izlendi!
Mahsun Kırmızıgül filmi bir haftada bakın kaç bin izlendi!
GİRİŞ 01.02.2017 10:27 GÜNCELLEME 01.02.2017 10:28
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York'ta Beş Minare ve Mucize gibi filmleriyle izlenme rekorları kıran Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Vezir Parmağı'nın ilk hafta izlenme oranıyla büyük şok yaşadı.

Gülben Ergen'i de yıllar sonra sinemaya döndüren yapım Box Office Turkey verilerine göre ilk üç günde 242 bin seyirciye ulaşabildi. 

Film haftanın en çok izlenenleri listesinde, Ata Demirer'in 'Olanlar Oldu'su ve çizgi animasyon filmi Moano'nun ardından ancak üçüncü olabildi.

Son dönemde özellikle hükümete yönelik yaptığı skandal açıklamalarla gündeme gelen Mahsun Kırmızıgül halk tarafından büyük tepki çekmişti.

 

YORUMLAR 38
  • deli..dolu 7 yıl önce Şikayet Et
    bu bunun gibi abd batı ab nato,nun piyonlarının teröristlerin"TAŞERONU" kendini bilmezlerin filmine gitmek 7 gün 24 saat 365 gün 4 mevsim oN2 ay gece gündüz kar kış tufan yağmur demeden Cennet ülkemizin ve Aziz miletimiz canını namusunu onurunu şerefini korumak kollamak için canını kanını veren akıtan Askerlerimize Polislerimize Açık alenen kurşun sıkmaktır Vatanımıza ALÇAKLIK İHANET etmektir..,,NOOKKTAAA..,,
    Cevapla
  • ka akıl 7 yıl önce Şikayet Et
    filmi seyretmeye gidenlerin aklında zoru var adam resmen dinle dalga geçiyor
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu filme gidenin aklından şüphe ederim, hem bize sövüp abdye gideceksin dönüp film yapacaksın, yok öyle artık.. uyan türk evladı uyuma uyan 30 kupona alınmadı bu vatan.
    Cevapla
  • KARAKEÇİLİ 7 yıl önce Şikayet Et
    7 Haziran 2015'ten sonra güneydoğuyu hendeklerle ve döşedikleri bombalarla bölge halkı ve biz kürtler için yaşanmaz hale getirenlere sahip çıkanlar er ya da geç nankörlüklerinin bedelini ödeyecekler.Şehitlerimizin emaneti olan ve ekmeğini yediğimiz bu aziz topraklara ihanet eden cezasını en şiddetli şekliyle çekecektir.
    Cevapla
  • Gudor 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu film resmen ecdada hakarettir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı