Kılıçdaroğlu'na Ülke TV'den çağrı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'özel kanalların tarafsızlığı' eleştirisine Ülke TV'den Turgay Güler 'biz Kılıçdaroğlu'nu defalarca yayına çağırdık, gelmedi' şeklinde yanıt verdi.

GİRİŞ 05.04.2017 22:59 GÜNCELLEME 06.04.2017 10:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu NTV canlı yayınında özel kanallara tarafsız olma zorunluluğunun kaldırılmasına ilişkin eleştirilerde bulunarak, 'evetçi' kanalların kendisini yayına çıkarmadığını iddia etti.

"BUYURSUN GELSİN, AMA GELEMEZ"

Bu sırada Ülke TV'de canlı yayında olan Turgay Güler ise Kılıçdaroğlu'na cevaben, "sağda solda yalan söylüyor. Az önce özür dilediğim CHP'li kardeşlerime sesleniyorum. Bu sizin kanınıza dokunsun, sizin onurunuza dokunsun. Genel Başkanınıza söyleyin. Deyin ki: Turgay Güler diyor ki; buyursun gelsin. Bu stüdyoda istediği kadar konuşsun. Ama gelemez. Gelmek istiyormuş. Gelmezsen namertsin diyorum. Bunun ötesi yok. Buyursun gelsin. Soruları da getirsin o soruları sorayım. Cevap veremez" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Kemalgelmez 7 yıl önce Şikayet Et
    Gelemez çünkü köşeye sıkışacağını biliyor yalanları ,tek adamlık deyip durduğu şeylerin kumpas olduğu ortaya çıkacak
    Cevapla
  • Konyali 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben para kazanacam ozel tv kuracam ve her partiye esit mesafede mi olacagin? Mecburmuyum? Istedigim partiyi veya kisiyi destekler veya desteklemem. Butun partiler parayi benim ile birlikte mi kazandi? Halk tv chp ye ayirdigi yayin suresini baska partilere ayiriyor mu? Yada ayirmak zorunda mi? Tabikide degil. Ayni sekilde ayni hakka diger tv kanallarida sahiptirler. Oylede olmalidir.
    Cevapla
  • berk 7 yıl önce Şikayet Et
    boş verin ya sizde çağırmayın bizde kanalı kapamak zorunda kalmayalım..ne anlatacakta çağırıyorsunuz..kontrollü darbeyimi açıklayacak yada baylocçularımı açıklayacak. hiç birşey diyemiceğine göre...boş verin bizide düşünün..
    Cevapla
  • Cengiz Y 7 yıl önce Şikayet Et
    Yalandan kim ölmüş?K.K 'nın işi gücü yalan.Bir insan bir defa yalan söyler ve vicdan azabından duramaz.Bu şahsiyet ayak üstü 40 yalan söylüyor.İnternetten toplasak fotoroman olur.
    Cevapla
  • vanlı yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    adamsın turgay bey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...