DHA Suriyeli kadınının tecavüzüne kılıf uydurdu!

Doğan Haber Ajansı dün Sakarya'da vahşice katledilen Suriyeli kadın için insanlık dışı bir habere imza attı.

GİRİŞ 07.07.2017 16:07 GÜNCELLEME 08.07.2017 09:46
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Doğan Haber Ajansı'nın birkaç zamandır Suriyeliler üzerinden yaptığı provokatif haberler herkesin dikkatini çekmişti.

Önce Ankara Yenimahalle'de Türkmenler üzerinden yalan haber üretilerek infiale sebebiyet verdiler. Olayın yalan olması üzerine tekzip dahi yayınlamadılar.

Ardından 'Suriyeliler plaja giriyor' diye servis edilen haber de sanki denize girmenin büyük bir suç olduğu algısıyla toplum yönlendirilmek istendi. 

Bu olayların sonunda Birol K. ve Cemal B.  Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde, 20 yaşındaki 9 aylık hamile Emani Al-Rahmun'ın evinden kaçırıldıktan sonra tecavüz edilerek başı taşla ezildi ve 11 aylık oğlu Halaf Al-Rahmun ise boğularak öldürüldü. 

BÖYLE SKANDAL BİR HABER OLAMAZ

Böylesine insanlık dışı bir olayın ardından Doğan Haber Ajansı'nın yayınladığı haber skandal olarak tarihe geçti. Doğan Haber Ajansı'na göre Suriyeli kadının güzelliği tecavüz için sanki bir gerekçeymiş gibi sunuldu. 

GÜZELLİĞİNDEN DOLAYI OLAY GERÇEKLEŞMİŞ DİYE SUNDULAR

İşte DHA'nın haberindeki skandal bölüm:

"Evli, 1 çocuk babası Birol K.'nın Suriyeli ailenin oturduğu dairenin üst katında oturduğu, Cemal B.'nin ise bekar olduğu öğrenildi. Birol K. ve Cemal B'nin Halid Al-Rahmun ile aynı tavuk kesimhanesinde çalıştıkları, birkaç gün önce aralarında kimin daha fazla çalıştığı konusunda tartışma çıktığı öğrenildi. Ancak, öldürülen Suriyeli kadının güzelliği ile dikkat çektiği, komşusu olan Birol K'nın bu nedenle olayı gerçekleştirmiş olabileceği öğrenildi."

İŞTE O HABERİN GÖRSELİ

 

YORUMLAR 94
  • Haberci 6 yıl önce Şikayet Et
    Böylesi aşağılık bir haber dili kullananların gazeteci olduğuna inanmıyorum. İnsanlıktan nasibini almamış bu kimseleri şiddetle kınıyorum.
    Cevapla
  • Rahatsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Dava acilmasi lazim guzele herkes istedigini yapar gibi algi olusturmaya calismislar
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    hürriyete herkes mail atmalı herkes telefonla aramalı ve herkes sosyal medya hesaplarında hürriyetin ve DHA nın bu aşağılık davranışını yayınını kınamalı. bu vatandaşlık görevidir. mazluma yapılan zülme sessiz kalmak o zülme ortak olmaktır der inandığımız din. bu suça ortak olmayın.
    Cevapla
  • yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi yazan DHA muhabirinin de en kısa zamanda başına bunun gibi bir olay gelmesini dilerim.
    Cevapla
  • temiz 6 yıl önce Şikayet Et
    dmekki biris kalkıp karısı güzel diye bunların karısına bunu yapsa davacı olmayacaklar öylemi??ne alçakca haince bir durum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı