Game Of Thrones 8.sezon ayrıntıları açıklığa kavuştu! İşte, tüyolar...

Dünya genelini kasıp kavuran ve en yüksek izlenme oranlarına sahip proje Game Of Thrones’un 7.sezon 7.bölümü yayımlanarak sezon finaline girmişti. Dizinin tutkunları tarafından Game Of Thrones’un 8.sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Game Of Thrones 8.sezon ne zaman başlayacak, yayın tarihi ve günü duyuruldu.

Game Of Thrones 8.sezon ayrıntıları açıklığa kavuştu! İşte, tüyolar...
Game Of Thrones 8.sezon ayrıntıları açıklığa kavuştu! İşte, tüyolar...
GİRİŞ 23.02.2019 10:13 GÜNCELLEME 23.02.2019 10:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Game Of Thrones’un 7.sezonunun 7.bölümü 27 Ağustos’u 28 Ağustos’a bağlayan gece yayımlandı. Game Of Thrones’un 7.sezonunun yayımlanmasıyla birlikte sezon finaline girildi. Bölüm tam 80 dakika sürdü ve izleyiciler yine heyecanın dorukta olduğu ve nefes kesen bir bölümün daha tadını çıkardı. Sezon finalinde Jon Snow’u gerçek bir sınav verdi. Cersei Lannister ve Daenerys Targaryen’i bir araya getiren Jon Snow’un Cersei’yi duvarın ötesindeki savaş için ikna etmeye çalıştı. Game Of Thrones 8.sezonunun izleyicilerle buluşacağı tarihle ilgili  dizinin baş yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss izleyicileri yakından ilgilendirecek önemli açıklamada bulundular.

HBO resmi internet sitesi üzerinden, Game of Thrones'un final sezonu olan 8. sezonunun ne zaman başlayacağına ilişkin resmi bir açıklama gerçekleştirildi. HBO'nun popüler dizisi Game of Thrones'un, 2018 yılında yeni bir sezon yayınlamayacağı iddialarının ardından resmi açıklama yapıldı. Geçtiğimiz yıl içinde yayınladığı 7. sezonuyla birlikte, hemen her bölümde rekor kırmayı başaran dizinin final sezonunun 2018'de yayınlanmayacağı kesinleşmişti. Peki, Game Of Thrones 8.sezon ne zaman başlayacak? 

 

GAME OF THRONES 8.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

George R.R. Martin'in yazdığı kitap serisinden HBO kanalı tarafından diziye uyarlanan Game of Thrones dizisi bildiğiniz gibi dünya genelinde çok büyük ses getirmişti. Birkaç gün içerisinde 7. sezonu başlayacak olan dizinin 8. sezonu yani final sezonu ne zaman yayınlanacak soruları bir hayli fazlaydı. Bu sorular soruluyor iken yapımcılar GoT evreninde geçecek tam beş tane yan dizi (spin-off) açıklamış ve serinin hayranlarını sevindirmişlerdi. Şimdi de dizinin baş yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss, yaptıkları açıklamada dizinin 8.sezonun ne zaman yayınlanacağı belirttiler. 

Game Of Thrones dizisiyle ilgili gerçekleştirilen açıklamalar doğrultusunda, Game of Thrones'un 8. sezonu, yani final sezonu, 6 bölüm olacak ve yayın günü konusunda kesin ve net bir bilgi aktarılarak 14 Nisan 2019 tarihinde yayınlanacak.

GAME OF THRONES 8.SEZON (YENİ SEZON) FRAGMANI YAYINLANDI!

GAME OF THRONES 8.SEZONDA İZLEYİCİLERİ NELER BEKLİYOR?

Game Of Thrones’un yeni bölüm fragmanında, Jon Snow ve yanında arkadaşları keşif için akgezenlerin bulunduğu yere gittiği görülüyor. İki birliğin karşılaşması sonucu kılıçlar çekilerek cenk edildiği sırada Jon Snow bir sonraki sahne adamlarıyla koştuğu görülürken sadece bir akgezen yakalayarak gelen tehlike için diğer krallıklara kanıt olarak götürecek. Ancak oldukça tehlikeli hal alan bu durumu Jon Snow ve yanındakiler nasıl kazasız belasız yakayı kurtaracak hep birlikte yeni bölümde göreceğiz.

Not: Game of Thrones 7.sezon bölümleri, beIN Connect ve Digiturk platformlarında yer alıyor. Eğer platforma üyeliğiniz varsa; Game of Thrones 7.sezon 7. bölümü yani sezon finalini internetten izleyebilirsiniz. Bunun dışında internet üzerinden yasal olmayan sitelerden Game of Thrones 7 sezon 7.bölümünü Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz. Fakat bunun bir suç olduğunu sakın unutmayın.

YORUMLAR 15
  • PATATES 5 yıl önce Şikayet Et
    Beyler popcorn time isimli programda game of thrones 1.sezondan 8.sezone kadar tüm bölümler var.Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
    Cevapla
  • jhon 5 yıl önce Şikayet Et
    kim sormus?
    Cevapla
  • Mert Kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Sebebi neydi ki?
    Cevapla
  • Mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    Neyin?
    Cevapla
  • comar 5 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka
    Cevapla
  • GeceGezen 5 yıl önce Şikayet Et
    o ışık tanrısına inanıyor cercei gibi herkesi hain olarak görüyor :D 7 seni kutsasın sana doğarken verilmeyen aklı hiçbiri veremez ama yaşamak için bir umudun olmalı Aykut
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!