Markaların sesi radyo mecrasında yükseliyor

RİAK A.Ş, 2017 yılı 6 aylık radyo mecrası harcamalarını açıkladı.

Markaların sesi radyo mecrasında yükseliyor
Markaların sesi radyo mecrasında yükseliyor
GİRİŞ 22.09.2017 17:01 GÜNCELLEME 22.09.2017 17:37

Her yıl düzenli bir şekilde reklam pastasında aldığı payı artıran radyo mecrası bu yıl da büyümesini sürdürmeyi başardı.

Yayıncı kuruluşlar bazında RTÜK'e beyan edilmiş rakamlara göre 2017 yılında ilk 6 aylık radyo macrası harcamaları 108.908.000 TL olarak gerçekleşti. Geçen yılın aynı dönemine göre mecranın % 3.98 oranında büyüdüğü görüldü.

Büyük ve orta ölçekli reklamverenlerle birlikte özellikler küçük reklamverenlere de markalarını tanıtmak için özel fırsatlar sunan radyo mecrası her sosyo ekonomik kitleden insanların severek dinlediği bir mecra olmaya devam ediyor.

RİAK Genel Müdürü ve basın sözcüsü Olcay Akay, "Ekonomideki durağanlığın sona ermesi ile beraber radyo mecrasındaki harcamaların da reseson göstergelerinin oldukça üstüne çıkması yatırımcısını memnun ettiği kadar makro ekonomik olarak ülkemiz için de olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir. 2017 yılında Türkiye ekonomisinde ilk ayda yakalanan % 5.1'lik dikkat çekici büyümeye yakışır şekilde radyo mecrası da büyümüştür" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi